"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
hát igazság szerint ma a 29. nap van, de ezek szerint valóban a 16. napon lehetett a pé-m, mert ha holnap jön meg az pont a 30. nap!
szerintem ne este csinálj tesztet, akkor inkább holnap reggel, mert sztem ilyen korán az esti vizelet nem fogja kimutatni! szorítok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok, jó reggelt!
Belly, továbbra is szurkolok a cicónak ;)
na ezért vettem én msot 20 db lh tesztet... az is lehet hiába próbálkozunk középidőben...
Szia Adri! mizujs?
szia adri!
szia timi, olvasom még mindig nincs mensid?
ez jó:))))
Nekem is 5 napos szokott lenni. A vége előtt egy fél napra elmúlik, aztán visszajön.. és ez így megy évek óta..
Most hogy írtad a Jónás napi akciót!
Azért milyen érdekes a természet,hogy a kutyáknál úgy van,ha tüzelnek,akkor lesz a kiskutya. Nálunk embereknél meg,ha menstruálunk,akkor van a legkisebb esély a teherbeesésre..
A másik meg az,hogy olvastam valahol,hogy egy csajnak mensi után 2 nappal volt peteérése..
én is remélem... és köszönöm hogy velem aggódsz :) tényleg jól esik!
SZia Timke! örülök hogy neked még semmi jel! remélem azért neked szombaton pozi lesz a teszted!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Cica! én már max márciusban tudok babásodni, de azért köszi :) nekem akkor is jó lesz :)
jó reggelt lányok!
nálunk pörgés van, úgyhogy csak figyelek..
nálam még mindig semmi :)
Remélem, hogy nem a veséjével van baj!!
Szegényke! Én a gyerekeket és az állatokat sajnálom a legjobban,ha betegek. Nem értik, hogy mi történik velük!
Jobbulást neki!! És drukkolok, hogy ne jöjjön ki a kajcsi!!
igen, így majdnem egy időben lesz pé-nk is :)
remélem a cicával tényleg nem a komolyabb baj van, de azért én még nem nyugodtam meg teljsen..
szia keserédes!!!
nekem 5-6 napos, mióta abbahagytam a gyógyszert, több, hossabb, görcsösebb a mensim:(
hogy vagy:?
apa megígérte kedden, hogy Jónás napon akciózunk, még ha mensi is van,
kíváncsi vagyok:)))
így van belly, és olvasom, hogy a cicáddal elvileg nincs komoly baj, örülök neki!!!
sajnos, akkor nálad is mensi,:((
nem baj, majd együtt akciózhatunk:)))
mármint ki ki a maga párjával:)))
de legalább Krisztinek is pozi a tesztje, így moki és borsin kívül itt a harmadik kismamink:)))
és a sor folytatódik...
babussal, cicmiccel, jojoval, dorcival, angyalkával, anyával, murmurral és veled belly
ja és én sem maradok ki a sorból
Jó reggelt Lányok!!
Belly! Cicód??
Íriszke! Nekem is a második nap szokott erősen vérezni.. És hány napig szokott tartani?
semmi, mensi 2. napja, erős vérzéssel....
veled?
ma van Jónás napom!!!
nekem mindig mensire esik!!!
szép jó reggelt kislányok!!
hogy vagytok?
most vissza kell olvasnom, mert tegnap estig barátnőztem és lemaradtam!
Jó reggelt Kislányok!
Csak bekukkantottam, még visszaolvasni sincs időm, majd talán este, otthon.
Semmi különös nincs velem, élem a mensi végnapjait, és sokat dolgozok. Na de holnap nem! :o)
Veletek mi újság? Valakinek pozitív tesztecske??? Nagyon kíváncsi vagyok!!!
Pusszancs mindenkinek!
:)
lehet mindenkinek így jött össze:)
hát igen nem jó bele élni magadat,tudom magamról:(
na mindegy.
megyek szia és jóéjt:)
Akkor most többször is költöztök. Legalább unokáznak a mamáék:))
Én is izgulok, de félek, hogy nagyot csalódom, ha beleélem magam..
Mi most február végén költözünk:) Ez egy ilyen költözős év :))
akkor lehet izgulni érted:)
hát vettünk egy 3 szobás bérházi lakást,most anyosomékhoz költözünk le,míg feújitjuk,kb fél évre
és szeptemberbe költözünk csak be majd.
Hova költöztök?? Akkor fog összejönni, ha nem figyeled:))
Nekem reggel 25. napom volt és nagyon halvány csík. De szerintem nem jelent semmit,mert jóval 10 perc után jött ki.. ha szombatig nem jön meg,akkor tesztelek.