"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Éjszaka mikor a másik oldalamra fordulok, sokszor nagyon belehasít...:(
Neked is volt ilyen?
Már a mensim 3. napján vagyok:))
Örülök, hogy jól vagytok!!:)
De izgalmas most Nektek:))
Köszi Lady! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Keserédes!
Teszt?
csajok bocsi ,de el kell köszönönnöm, mert indulunk haza, otthonról majd még jövök! puszi mindenkinek! és Gigi, biztosan látni fogod!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drága Belly!
Nem szabad feladni, menni kell tovább!
Sikerülni fog!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szívműködés még nem látszott. De remélem jövőhéten láthatom...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked is csak azt mondom Íriszke:
Új hónap, új remény!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Gigi!
hát nem vagyok mér elkeseredve a mensi miatt, lassan vége, de már nem sok reményt fűzök a dolgokhoz... elegem van már a sok reménykedésből, hitből és álmokból, majd lesz ahogy lesz, ahogy lennie kell... csinálom tovább, hőmérőzök, csinálom majd az lh teszteket és majd kiderül...
de ha a következő sem sikerül, ráveszem a páromat hogy induljunk el a vizsgálatokra, épp most kerestem rá van nálunk andrológia, megcsinálják valszleg a spermavizsgálatot is, laborban meg kérek hormonvizsgálatot nekem
Szia Manócska! Hogy vagy?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
velem semmi különös, múlt hét szerdán megjött, ma vagyok a 6. napon, jókedvű vagyok és kiegyensúlyozott!
gigi, nagyon ránk hoztad ám a frászt!!!
illetve az a doki!!
de volt szívműködés is?
vagy az még korai, ugye?űnem tudom, pontosan, hány hetes is lehetsz!
Szia Belly!
Olvastam, hogy megjött... :(
Új hónap, új remény! Tudod!
Jól vagyunk!:)
Mikor tesztelsz? Jelek?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++