Na akkor leírom, hogy milyen estém volt. Most egyedül vagyok, mert Gyurikám tanulni van Győrben. Alig tudtam elaludni, mert féltem is, és na meg nem volt jó egyedül. Aztán hajnalban arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam. Na mondom, most tuti megjött, mert úgy szokta. Kikászálódtam a konyhába, hogy be vegyem a poromat...gyorsban megittam és elmentem piss, én nagy megdöbbenésemre, semmi sem volt a betéten...és azzal a lendülettel a hasfájás is megszűnt, mint akit elvágtak...vagy amit inkább :) Lehet a gyógyszer sem kellett volna, mert ez tuti nem annak a hatása volt, mert ilyen gyorsan nem múlik csak úgy el a hasfájás. Most pedig szintén kb annyira vérezgetek, mint az előző 3 napban...és a 23. napon vagyok. Hát ez van...
Belly igazad van már megint én is szoktam másokba önteni a lelket de valahogy magamba sose sikerül!!!Tudod nehéz az első csalódás nagyobb mint akármelyik de még van pár nap és meglátjuk!!!Addig mig nem piros addig :D:D
Köszönöm jól!A tegnapi hőmérséklet esés után ma ismát emelkedett!!Hát remélem ebben a hónapban többet márnem esik le mert már így se nagyon tudom hogy kb mikor volt peteérésem!
tudom mit érzel Molly! ugyanezeket a kérdéseket tettem fel magamnak múlt héten... én is bármit megtennék már... de sajnos nekünk nem adják könnyen, nekünk várni kell türelmesen. igazságtalan az élet...
De ez igy van Molly!Sogornőm azt mondta neki elég leülni valahova és már terhes lesz a másik meg hogy elég ha egyszer együtt lesznek a férjével és akkor is!Na az utóbbinak nem jött be elhamarkodott volt a kijelentés mert 1éve nem sikerül a 3baba!!