"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
biztosan jó lesz :) ilyen farsangi bálba én is nagyon szívesen elmennék, annyira tetszett, soha nem voltam még ilyenen (csak iskolába:)
Na hát ez a másik!Már múlthéten valamikor elkezdődött ez az éjszaka járok ki pisilni pedig én nem szoktam menni sosem!!!És már lefekvés előtt nem is iszom mégis kell!!!!
Hát az tök jó lehetett!Mi hétvégén megyünk bálba, már nagyon régen voltunk!Remélem jó lesz!
egyébként nekem is jelez a petefészkem is, mindig megérzem, meg ugye a nyák is... de erre is kíváncsi vagyok :) legalább itt lássak már két nyamvadt csíkot :))))
Szerintem az éjszakai pisilés az jó jel, én már a mensi előtti héten is keltem éjjelente! ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mára már fél 2-körül kelek, illetve fél hétkor megint rohannom kell, mégha nem is iszom :)))
nagyon jól sikerült a fellépés, imádta a közönség :) meg mi is jól éreztük magnkat, ez egy farsangi bál volt és mindenki be volt öltözve, nekem nagyon tetszett :)
Köszönöm szépen!Én is remélem hogy baba!De ha nem akkor így jártam!Majd legközeleb!:))
Most kezdek!:))) De nemsoká mehetek ki kutyázni!:)) Apa lehelgethet estére,hogy kiengedjek!:))))
Szerintem is jók az lh tesztek, nekem is jeleztek. Mondjuk én akkor éreztem a petefészek jelzést is, így most az utolsó hónapban nem csináltam. És lám!!!!!:))
Nekem is hiányzik az action, de majd bepótóljuk! :)))
Szia Adrienn!Küldök egy kis ++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Drukkolok hogy baba legyen!!!!
Szia Morci!Hogy vagy?Felolvadtál már?
Szióka!Köszönöm szépen a drukkot!!!!!
Szia Anya, Morci és mégegyszer mindenki! :)
Szia Belly!Semmi különös!Ezer a dolgom, most ráérek picit nyugodtan leülni!
És veled?Milyen volt a fellépés?
igen igen, jön a kellemes időszak :) már nagyon várom. meg most vettem lh teszteket is, azt is alig várom már hogy kipróbáljam :)
Hát remélem segíteni fog!!!!
Szia Belly!
Igen, pont mikor jöttem, te mentél...
Jól vagyok/unk köszönöm!
Neked akció ezerrel a héten! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Anya! mi újság? veled sem futottam össze mostanában, hétvégén mindig pont elkerültük egymást!
Hajrá Adri!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Gigi :)) de jóóó :) délelőtt sajnos pont lemaradtam rólad :) hogy vagy?
hát persze, hogy nem képzeled be, csak nem akarlak felbíztatni, de tudom hogy Te nem esel kétségbe akkor sem ha most nem a baba miatt van! erős csajszi vagy te :)
de természetesen én nagyon nagyon drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Hát ha fizetni kellene érte azért én se tudnék rendszert csinálni belőle. De a Keresztanyám természetgyógyás és csontkovács. Tehát van rá lehetőség szerencsére. Ő azt mondja hogy ne aggódjak még csak egy hónapja csináljuk, és ezzel szépen meg fogja erősíteni bent a dolgkat, hogy meg bírjam tartani, de azért én elmegyek egy hormonvizsg.-ra, hogy legalább tudjam, bizti az e a baj.
Hát nem is figyelem de ezt szerintem nem olyan dolog amit be lehet képzelni!De tényleg nem figyelem csak ez feltünt!!!De mindegy!Ha megjön vár az új hónap ha nem (és nemcsak késik) és pozitívat tesztelek akkor boldog leszek!De lesz ami lesz!Már nem tudok báltoztatni a dolgon!
nekem is egyből az fordult meg egyébként a fejemben hogy talán a baba miatt kell gyakrabban, de mivel most nem figyeled a jelekt, ezért nem említettem :)
További ajánlott fórumok: