"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
puszi :) köszönöm a meglepit kitettem :)
mondtm én, h 10 perces alvás... ez a gyerek néha kikészít :DDDD 13 percet szunyókált :S
Á én már ebben nem bízom. Csak nem akarom, hogy valami most "romoljon el" nálam. Eddig olyan szép ciklusaim voltak...:(
Szia beacska! ez nagyon jó hir:)))
így van
előző hónapban 36.7-ről esett le 36.6-ra, ami másnapra felugrott 4 tized fokot, így lett 37.0
az a baj nem tudom mediig mutatható ki a HCG és neked eleve mekkora mennyiség volt a szervezetedben
mondjuk ha erős csíkod lesz, akkor van esély babára
csajok megint meló :(
igyekszem vissza!
ahham, akkor ha most elindul fölfelé, akkor megvolt gondolom ma! hát tényleg csak utólag lehet azt tduni...
:) az nem sok, akkor ki kell használni :)
Sziasztok! tulvagyok a Hsg-én.Átjárhatók a petevezetékeim.
Ezért is nem csináltam tegnap. Várok péntekig, addigra csak kiürül ha ki kell neki. De ha nem kell akkor azért legyen ott!:))
15. nap belly:)))
de ma reggel is 36.7 volt a hőm
mondjuk előző hónapban nem is esett sokat, inkább az ugrás volt látványos:
és most van a 14. napod, ha jól emlékszem?
szerintem holnap meglesz! drukkolok :)
molly, nem tudom mi lehet, de ha volt esetleg baba, akkor lehet még mutathat HCG-t a teszt azután is, hogy esetleg elment
erre készülj fel
hahó, megint eltűntem, mert néha megtalál a jogtanácsos, és akkor jaj nekem, dolgozni kell
amúgy punnyadás van a héten, a főnököm síel
hát akkor akcióra fel belly
nekem még nem volt pé. mert a hőm se nem esett se nem ugrott
épp a délutáni 10 perces alvás megy :D
szióka! mizujs felétek? Bébike?
Ja lányok meg még az van, hogy nagyon fel van puffadva az alhasam. Ami megintcsak nem gondolom hogy baba miatt lenne. De valami más odabent az tuti.
Molly, köszi, tündér vagy:))
Köszi, drága vagy Belly!!
Ez biztos is hogy így lesz! És ilyen pozitív hozzáállás mellett, mint a tied, nem is lehet másképp!:)
100% hogy így lesz Babus! imádkozni fogok értetek!
Hiszem, hogy nem fog kelleni orvoshoz menned:)))
Köszi, drága Molly! Most már biztos, hogy csak jó dolgoknak kell jönnie az életemben, ennyi rossz után:))
neked is sok a meló Írisz?
mindent meg fogunk tenni! jó lenne most összehozni a babácskét, mert küldönben irány a doki!
További ajánlott fórumok: