Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
igen, 14h-ra kell mennünk:))
Köszi :) aranyosak vagytok :) Bizom benne hogy nekem is ikreim lesznek :) nagyon szeretném
Most már tényleg megyek lányok! Szép napot! Sziasztok!
ezt nem is tudtam, azt hittem próbálkozók vagytok a pároddal. Akkor hatalmas gratula a + teszthez :)
Drága cicmic! Most már annyira fejlett az orvostudomány, hogy biztos tudják korrigálni a betegségét! Nem lesz semmi baj:)))
Drukkolok nagyon!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:)
gratulálok gigi a babókhoz:)))
pewdig olyan sok helyen le van írva, melyik héten mi történik és mekkora a baba
és előtte voltál uh-án ugye, ott még "csak" petezsák volt? azért kérdezem, mert engem már mindenki azzal nyúz, hogy tuti ikrek, és sokszor előfordult már az életben, hogy eleinte az egyik baba kitakarta a másikat, és ezért nem vették észre....
szerintem nem is érdemes utána olvasni, minden babó más ütemben fejlődik, csak feleslegesen stresszelnéd magad, ha esetleg nem ilyen adatokat találnál. Egyébként szerintem rendben van a méretük, pláne, hogy ugyebár ők ketten vannak, mégsem lehetnek már most 2 méteresek ;)
Mi 3 éve próbálkozunk, túl vagyunk egy vetélésen és most egy pozitiv teszten :))
Akkor is ha nem egypetéjűek?
Biztos, hogy nem pici, ha az lenne mondta volna az orvosod.
Szerintem nem!De mibel ketten vannak sosem lesznek olyan nagyok mint azok akik egyedül vannak!
Nem tudom miért nem megy.
Majd Apának mondom fotózza le őket, jobb képeket tud csinálni mint én ;)
6 hét 4 naposon.
Szerintetek 6 hét 4 naposan nem pici a 4-3 mm???
Nem tudok sehol utánaolvasni.
Na ne már!Én már tűkön ülök!
Üdv a csapatban!Mióta próbálkoztok?Most hol tartasz?
Gigi! megkérdezhetem, hogy hányadik uh-án derült ki, hogy két baba van? hány hetes voltál?
Nem tudom feltenni:(
Nem tudom lefotózni.
Igen jobb lett, az elöbb el is köszöntem de még mindig itt lógok :)
szia Shyana, üdv a csapatban! :)
Én még csak tegnap regiztem be és még csak 3 emberrel találkoztam itt :) remélem hamarosan titeket is megismerhetlek :)
Örülök neki, hogy jobb lett a kedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sikerült jobb kedvre derítenetek! Vissza hozzátok a kedvem :)) Lássuk a képeket!
További ajánlott fórumok: