"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Tudod évek óta itthon vagyok!Lelkileg már most is rossz érzés hogy a manóm bölcsibe megy!Fáj a szívem!Ovinál sem lenne másképp!
Amúgy meg én mindent túlaggódok!Emiatt akarom szedni!Meg mensik előtt egyre idegesebb vagyok!
próbáld ki Íriszke! tényleg nagyon jó, én sem hittem volna! és az étvágyamat sem növelte, simán csináltam mellette a diétát! és most is tudok figyelni, a vacsim egy pohár tej meg két db keksz!
Ne légy szomorú!Látatlanban akármit írhatnak!!!
a beszoktatás miatt anya?
tényleg ennyire jó a magne B6?
Sajna én az ország másik végében lakom de valaki biztos tud!
Én a héten szerzem be!Húzós időszak jön!
Na most szomi lettem:( válaszoltak a levelemre és azt mondták igy kicsi az esélye hogy terhes legyek hogy igy volt meg!!Passzolok most megint :S:S
örülök hogy jobban van Zsolti! az a fő hogy ketten megoldotok mindent, egymással ne legyen feszültésg!
ÉS nem tudtok esetleg valakit Pesten, akit mertek ajánlani?
Hát azért, mert alig vagyunk együtt egyrészt, másrészt elvileg el vannak záródva a petevezetékeim, harmadrészt most a 9-10-11. napomon is vérezgettem...de amúgy a menzim sem normális..szóval ezért :)
ja és jó anyag ez a magneb6, már múlogat a fájdalom :)
én is ma vettem utánpótlást egy 50 darabos dobozzal már beszedtem! tényleg nagyon jó!
nem haragszom huszka:)))
Zsoltim azt mondta mindenáron feleségül vesz, most kicsit jobban van (vagy csak nagyon jól tudja palástolni)
:))))
keser.. én is azt írom, hogy ne legyél szomorú...a barátnőddel minden rendben lesz és felépül szépen gyorsan ;o) az én bátyámnak is nemrég műtötték a gerincét..most zsibbad a lába...de felépül..ez lesz a Te barátnőddel is...a gazdasági válságot meg szard le nagy ívből..én sem tudok már mást csinálni. a bankok kitalálnak minden szart, hogy többet és többet kelljen fizetni... de túléljük, mert erősek vagyunk ;o))))) fel a fejjel!! :D
Az iciri piciri baba miért is valószinütlen??:)
értem... nagyon sajnálom... ez tényleg szomorú... dem ajdcsak rendbejön és nem kell újra műteni szegényt... a gazdasági helyzet tényleg nagyon lehangoló.. sajnos mi is egyre nehezebben élünk...
Nem tudom..vagy vírus, vagy baci vagy baba, ami a legvalószínűtlenebb :) Most görcsöl a hasam, délelőtt hányingerem volt és reggel ment is a hasam... ez jutott nekem mára. Na és a soksok alvás... :)
Te vagy az a KeserÉdes látom már akivel megbeszéltük hogy karácsony tájékán csak babázni fogunk!!:)Ne légy szomorú!!:D
Gyurikámnak vettük, mert ingerült volt most, hogy hazajött és vettem neki egy 50 szemeset, így megosztoztunk. Úgyhogy a táskámba is tettem egy levéllel, ha a főnök felidegesítene...
Aranyosak vagytok!! A barátnőm beteg. Gerincműtétje volt és most lehet,hogy újra meg kell operálni. És tudom,hogy mennyire szenved. Ez bánt. Meg ez a hülye gazdasági helyzet,hogy becsületesen élnek és nagybetegen,nagy fájdalmakkal el kell mennie dolgozni..
Bocs,de ez a problémám.
Egyébként jól vagyunk,szerencsére más téren minden rendben:) Szeretünk itt élni. Tegnap elpityeredtem,amikor Gigi ikreiről olvastam:))
Remélem Lányok,hogy mindenki sorra kerül márciusban,legkésőbb áprilisban:)) Sok Karácsonyi baba legyen:)
Ma hiányos vagyok huszka de mi a baj amúgy??
szia Íriszke! hát csak ezen múlik a vidámság akkor gyakrabban megyek :)) de nekem a tánc is tett rá, pedig először nem is nagyon volt kedvem menni, de jajj annyira jó volt :DD tényleg hihetetlenül jól érzem magam :))
Ja és bevettem :)
Íriszke, még írtam ezer éve, hogy nem haragszom, ha esetleg nem olvastad volna :)))) És ígérem, többet az "l" betűs szót nem írom le... becsszó..
Csak ne görcsölne a hasam :((
SZia Írisz!
Hogy vagy?
Zsoltinak jobb a kedve?
így lesz Huszka! egyébként nekem is nagyon bevált a magneB6, már lassan egy hónapja szedem, én a stressz és feszültség miatt és tényleg nagyon jó. sokkal jobban alszom azóta és tényleg nem idegeskedem annyit!
szép jó estét kislányok
megjöttem én is
hogy vagytok?
a szoli után nekem is jobb a kedvem belly, táncolni nem szoktam...
Rendesen sírok a naplóján (igy is gyagya vagyok) de annyira jó istenem ............... jaj
Köszi Manócska és Törpenyúl :)
Hát remélem, hogy egyszer nekem is azért kell majd szednem, mert terhes vagyok :D
midenki pityergett itt a fórumon amikor elmesélte :) tényleg fantasztikus dolog ez :))
Else hiszem komolyan mondom de annyira örülök neki hihetetlen!!!:):)Elolvasom a naplóját!!!:D:D
További ajánlott fórumok: