"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
sziasztok lányok, de már itt sem vagyok:(((mennem kell
Megpróbálok este jönni, de ha nem akkor reggel megírom hogy mi volt mindenképp!
van amikor szarakodik nekem is, szerintem mi terheljük túl:DDDDDD
szia Babus:)))
köszönöm én megvagyok, mensivel sajna:(és te?én is rég hallottam felőled
Nekem valami miatt nem jön be a ciklus .hu :( már tegnap se jött meg ma se pedig nekem is kénne:(
ha náald van a papír írogasd be, megvan 10 perc alatt, érdemes!
ja bocsi, most látom, hogy még nem
fú ne haragudj, de ezt így nem bírom elképzelni... :( nem vezeted táblázatban, amit fel tudnál tenni?
már én is vezetni fogom a ciklus.hu.-n
mindenki tudja mutogatni én meg nem
remélem javulni fog a fejfájásod
kitartás
moki
nálam is leesett a hő a 17. napon, másnap kicsit felment aztán szépen visszacsökkent és most emelkedik
dettó, mint bellynél
csüt:36.7
pén:36.45
szom:36.6
vas:36.5
hét:36.4
kedd:36.6
szer:36.8
szerinted?
én péntekre gondoltam az ovut...
előző hónapban is a 17. napon esett le, de hirtelen felugrott nem ilyen volt, mint most:(
most viszont visszesett de újra emelkedik
hát igen, én is úgy tudom az a biztos ha nem veszel be semmit, de ha nagyon muszáj talán az algopiryn amit szoktak ajánlani... borzasztó lehet a fejfájás, nekem az a halálom... szegény, remélem nem dfog olyan sokáig eltartani...
remélem jól tudja mit kell csinálnia és holnaptól már hőemelkedésem lesz! mert ha nem, akkor az azt jelenti hogy nem volt tüszőrepedés és akkor esély sincs a babára...
igen, 17. napon volt, 18.-on szépen fel is ugrott, 19. szépen lejjebb ment, szóval majd csak most kell felfelé indulnia ;)
ja és nem szívesen veszek be semmit, nem tanácsos.... tegnap azt olvastam, hogy a 18. hét körülre elmúlik, hogy a hormonok miatt fáj a fejem... isteni, már csak másfél hónap :D
biztos hogy rossz helyre rakta, szerintem a 17. napon lehetett, mert a 15. ésa 16. napon volt pozi az lh teszt, és elvileg utána 24 órán belül van az ovu! tehát már most fent kellene lennie a hőmnek :( és ez meg lefelé megy...
Nem később van a péd, mint ahogy a ciklus.hu bejelölte?
na most kéne majd felfelé mennie a hődnek, semmi para meg csüggedés... ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jaj szegény, a fejfájás az borzasztó, biztos emiatt a hülye idő miatt is lehet, meg a hormonok... és nem vehetsz be semmit?
íme a rémes görbém...
[link]
szia!
még mindig hányok, és a fejemet legszívesebben levágnám és jó messzire elrúgnám, hogy ne fájjon már végre!!!!
NANÁ, HOGY MEGNÉZEM A GÖRBIDET! ;)
ide vele!
fel fog, nekem is
hétfő óta (és péntek óta) 4 tizedet emelkedett!!!
szia Moki! mizujs? ugye már jól vagy, nem hánysz sokat?
de jó hogy jöttél, elkél most egy hőmérős szakértő! megmutathatom a görbémet? vagyis a cikk-cakkomat??
Az tuti hogy nálam se volt pé az előző hoban és azért nem volt meg inkább rendesen!!Az igaz hogy lement a hőm félidő után egy kicsivel de hogy még a havikor is magas legyen az egy kicsit ??? jeles nekem.Vagyis magas hát nem magas.......... és ma megtört nálam is a jég ez van.........+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
köszi Molly :)) este ugye tudsz majd jönni a hírekkel, hogy mit mondott a doki?
Sziasztok!
Babusnak +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi lányok mindenkinek a drukkot mára!
Én is drukkolok a hőiteknek, hogy menjenek fel,fel, fel,fel.. na jó, annyira nem kell!:)))
:))) igen, és ha így van, akkor holnapra nekem is fel kell mennie a hőmnek :))
én a 19. napon vagyok
hát igen, tényleg rá vagyunk kattanva a hőmérőre rendesen... de ilyenkor úgysem tudunk sokmindent tenni, először a pé-re várunk, aztán az ovura, majd a bébire :) most az a gondunk hogy nem biztos hogy volt ovuláció... mert ha nem megy fel a hő akkor az azt jelentheti hogy nem repedt meg a tüsző, így nincs petesejt és nincs baba... de reméljük nem így van!
További ajánlott fórumok: