"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Puszi Neked is drága Murmur!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Mindenki!
Látom többen nyomottak, meg idegbajosak. Most mondták a rádióban hogy kettős fronthatás van, zizisek az emberek. úgyhogy Bellyke, ettől is lehet!:)
Tegnap beszéltem este apával a vizsgálatról, mondtam hogy rábízom mikor hívja fel a dokit, azt mondta, hogy a héten felhívja.:))
Majd oda szervezzük a babás találkozót:oD
Az tényleg közel van hozzánk! :))))
Sztem is jó hónap lesz. Mindenki számára:))
Puszi :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia drága Belly! Kösz, jól vagyok. Mindjárt mennem kell a nődokihoz, mivel a multkor csak rákszürést csinált, a chlamydia kenetet elfelejtette levenni, azt meg feltétlenül kéri aKáli. Ha végzek, után majd leszek.Örülök, hogy levették Neked is a vért. Remélem, hogy minden eredményed rendben lesz:)) Aztán hajrá babaprojekt:)))
En meg pont az ellenkezojet csinalom, rengeteget dolgozom, masok helyett, foleg a menedzserem helyett, de meg az alattam levok helyett is. Es most ramszakad meg egy osztaly munkaja, aztan meg ha vmi nem ok, a general menedzser kit vesz elo? Az egyetlent, aki dolgozik, engem!
Igaz pont azert vettek fel, mert hatha europai mentalitassal munkara lehet birni az ittenieket, mert bar nagyon jo emberek, hihetetlenul lustak!
bocsi, ezt muszaly volt kiirnom!
Köszi a migrénemet kivéve jól, de már vettem be bogyót.Én májusban születtem, szóval az egy jó hónap:o))))A fiammal akkor lettem terhes:o)Ezért is.
én is én is szeretnék oda menni!
Szia lady! a 35663.sz.levélben leirtam. Hogy vagy?
jujj, de irígy vagyok, hogy kerültél oda?
Szia drága Jojjo! Vagyok, csak kicsit visszaolvastam. Igen májusban nemcsak nekem lesz ++++++++++ tesztem hanem Neked és Mindenkinek:)) Sőt kívánom, hogy már március,áprilisban az legyen a Tiétek!! Hogy vagy?
Nekem a migrén családi örökség, sarokház helyett:oDD
Egy fel bolygonyira toletek, Malajziaban:)
Szia Babus!!!! Mik a hirek???
én már hetek óta ezt csinálom :DD képtelen vagyok érdemben munkát végezni... csak amit végképp szükséges... de ideje lenne összekapni magam mielőtt kirúgnak...
Szegénykém! Az tényleg borzasztó!!! Régebben nekem is volt, de szerencsére kinőttem. :))
Múltkor írtad, hogy nem vagyunk messze egymástól. :) Miért te hol vagy? (mármint város/falu/stb.) :)
:) en is most sztrajkolok, ugy dontottem nem csinalok mar semmit. meg van fel ora a munkaidobol addig irogatok!
Te merre vagy, hogy olyan jó idő van?
Akkor megy a drukk ezerrel!!!!
Szia Babus! már kezdtünk hiányolni :) hogy vagy?
Ne depizz, az semmikeppen nem jo!! Kuldok Neked innen egy kis napfenyt es forrosagot!:))))))))
sot Mindenkinek!!!!!
En jol vagyok, leszamitva a gyomorfajast es hanyingert...ez az elso aktiv honapunk, es nagyon bizom benne hogy osszehoztuk a babot!
Sziaa drágaaaaaaaaa! Már hiányoltalak, olvastam most pihi van, de májusban+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kismama leszel:o)
jaj de örülök hogy már jó kedved van! CUPP a kis pofidra :)
További ajánlott fórumok: