"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Manócska ne szomorkodj,nekem is meg fog jönni holnap,tuti! Majd együtt vágunk neki az új hónapnak,és hidd el sikeresek leszünk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
na majd meglátjuk :) azt a végén mindhárman babásak leszünk ilyen metamorf görbékkel :)) és akkor meghazudtoljuk a tudományt :D
Nem szabad aggódni, ha most esetleg nem sikerül, akkor majd a köv. hónapban. Egyszerűen nem kell foglalkozni vele! Én már rég bediliztem volna ennyi év alatt, ha csak erre koncentrálnék:))
Szarul!!:(:(
Most a pozítiv energiáju csajok csukják be a szemüket!!
Most feladtam a mai teszt is negativ!!Nem vagyok terhes!A feladást a testem figyelésére gondoltam!Vagy most volt pém (ami hihetetlen lenne hogy a havi napjától lenne) és azért vannak inkább tüneteim!!!De már nem érdekel!!:(
Én is megmutatom,majd akkor szomorkodjatok,ha ilyen lesz,mert akkor tuti meg fog jönni!!:))))))
[link]
akkor ok :) még fog az agyam, nem sorvadt el teljesen :D
szerintem most Lady megvárja a tesztet amit Törpenyúl postázott neki és akkor csinálja meg, én így emlékszem, de most én sem olvastam mindent alaposan vissza
Szia Manócska! Hogy vagy?
igen, a legérdekesebb az volt, hogy az idejében éreztem is, azt, amit félidőben szoktam...
Nekem még mindig nem jön be az a s.aros oldal:S:S
Lady (ha jól emlékszem) csinált ma is tesztet?Hogy tegnap 10perc után lett neki +!!(ha rosszul emlékszem bocsi)
szia Nitka! hát pocsék idő van... felétek is? hogy vagy?
igen, és nem is értem, miért mondják, hogy biztosan a mnsi előtt 2 héttel volt az ovuláció, amikor nekem nagyon pontos (a mostanit kivéve) 27 napos ciklusaim vannak... Szerintem ez nem feltétlenül igaz.
megmutatom én is, hogy ne legyél annyira szomorú, ez is teljesen értelmezhetetlen :)
[link]
és ráadásul nem is voltunk olyan sokat együtt...
igaz, már megtörtént, túl vagyunk rajta, felesleges ezen idegeskedni
Helló Mindenki! Mi újság felétek?
Akkor viszont tényleg minden esély megvan rá,hogy akkor volt pé!!!!!
bárcsak dorci, de nem tudom
most mát azért irgum burgum de fel kellene mennie a hőmnek és ot is kellene maradnia:)))
ha a gép sem tudja (ciklus.hu) akkor én honnan tudnám, mikor volt ovu?
hát én most már próbálom így felfogni... nem mondom hogy nem idegesít, mert én is boldogabb lennék ha egy szép példagörbét mutogathatnék, de az enyém sem közelíti meg... na mindegy, valszleg bent már sokminden eldőlt, változtatni már nem lehet rajta csak ki kell várni a végeredményt!
még a teaivás alatt 35 napos ciklusaim voltak
nálam nem lehetetlen
de mióta abbahygtam a teát, azóta rövidült a ciklusom, előbb 33 napra, majd 29 napra
ezért vagyok tanácstalan
de 7 végén éreztem, hogy tüzes vagyok:))))
komolyan? ez igen érdekes! de egyébként való igaz, egyáltalán nem biztos hogy minden akkor történik amikor érezzük vagy elő van írva
Ebben én is egyetértek, ugyanis nekem kb menzi utáni 2-3. napon mondta az uh-s néni, hogy milyen szép nagy tüszők, most biztosan össze fog jönni...hát jah...
Íriszke ha baba lesz,majd a Te görbédet tesszük ki mindenki bíztatására!!!!!:)))
Én nagyon szorítok,hogy legyen!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
igazad van Niki,
most már felesleges ezen idegeskedni
csak akkor legalább utólag tudjam mikor volt pé.
mert számomra nem egyértelmű
ha meg megjön igazad van előre tudni fogjuk
További ajánlott fórumok: