"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Mára megyek, 22 óra és reggel fél 6kor kelek:((( felturbóztátok az agyamat!:))
Szép délutánt, puszi Mindenkinek!
Azt ne nézd!!!100 nőből max 5nek úgyanolyan legalábbis a babatervezőn!!Nem is tudom hogy ki mondta itt nekem hogy 36.7nél terhes volt!!!NYUGI Irisz tényleg mig nem piros nyugi!!!:)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most hőgörbéket nézegetek...
nem jó....
nagyon nem....
és legyen Neked is!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
sajnos itt nem tudnak hormont nézni, ahhoz vmi sepciális berendezés kell... itt nálunk viidéken nem is csinálnak ilyet, csak max leveszik hozzá a vért és küldik tovább, kell is várni 3-4 hetet az eredményre... de ha msot megjön ez lesz a következő lépés
igen, egy kis maláj faluban, nagyon romantikus volt!:)))
igen, aranyos vagy, köszi :) sokkal nyugodtabb vagyok! féltem hogy lesz vmi eltérés, de tényleg mondta a néni hogy nagyon jó minden érték! kicsit több a vasam, de még határértéken belül van, meg a magnézium van lentebb, ezért jó is hogy szedem a magneB6-ot
Sírás, kiabálás ,öröm ,remegés megengedhető csak legyen már mindenkinél és persze írjátok meg!!!:))))))))))
hormonokat is néztek? vagy azt vmi speciális úton-módon kell? kicsit hülye vagyok a témához bocsi...
És kinn volt az esküvőtök?
na persze, majd még kitalálod hogy fel kell szorozni mint a macskáknál :DDD
én Jojjo nevébe szerettem bele!
Nálam kevés mensi megvolt majd terhességi tünet a mai napig!!!Terhesség nincs!!Az agyam gyagya :):)
az esküvőn a férjem azt könnyezte meg amikor meglátott a menyasszonyi ruhában! nagyon megható volt!!!
Az én koromban már nagyon hosszú egy hónap,szinte kettőnek számít!!!:))))
Ugye mondtam hogy minden rendbe lesz!!!!!!!!
de szép lehetett!!!! nekem is már úgy várja a párom, Ő biztos benne hogy hamarosan egyik reggel viszem a tesztet neki a két csíkkal!
hát én lehet hogy hanyatt vágom magam a fürdőben hirtelen!:)
Belly, tényleg szép, csak kiskoromban tök idióta beceneveket kaptam...ezért nem szerettem annyira!
szia Anya! igen, megvan az eredmény, minden tökéletes, úgyhogy egészséges vagyok :)
Lassan nálam is:(((
32. napon vagyok 25 napos ciklusokkal..És SEMMIII
nincs menzi...
Kicsit eltűntem Msn-ni de már itt vagyok!
Belly meg van már az eredmény?
na de az már mindjárt itt lesz :)
HA-HA-Ha!:))))) az még jó esetben is egy hónap,és akkor nagyon optimista voltam!:)))))
Nálam agybaj van ami nagy baj:))
és a képeket még csak most nézeeeeeem!!! ááá, máris menni akarok ODA!!!!!
nem olyan biztos az :) na de majd beszámolhatsz úgyis hamarosan :)
Hanim, olyan szép neved van! nekem az egyik mamámnak ez a keresztneve, ha lányom lenne így nevezném legszivesebben de sajnos Apa nem akarja...
Ha nem baj elmesélem nálam hogy történe "anno"
Felkelltem reggel gondoltam 3nap késsés után megcsinálom!Pisi és rögtön jött a csík mind kettő!!3napos terhességi tesztett vettem először és sírva remegő kézzel szaladtam be a páromhoz és úgy sugtam a fülébe hogy babánk lesz!!Felkellt átöltelt és sírtunk!!Annyira jó volt :))
Neked se jött meg még mindig, csajszi???
Dokinál voltál?
az eljegyzésen én is hüppögtem!:))) Esküvőm nem volt,de tuti ott is szétbőgtem volna a sminkemet!:)))
csodás érzés a két csík, ezt megerősíthetem:))))
További ajánlott fórumok: