"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Citromos tea megvan citormkarikával:)apa csinálta!!De ettől akkor késni is fog:(:):)Mindegy inkább gyógyuljak meg!!
Belly az lehetetlen mert kiváncsiak lennénk hogy hogy vagy!Hol jársz?stb stb....:):)
Köszi!
Nehéz megválni innen, de lehet tényleg kicsit másra kéne gondolnod!Nem könnyű!
napok óta fontolgatom ezt a dolgot... a naplómba még nem írtam le, mert nem vagyok benne még biztos hogy be is tudom tartani... de azt hiszem muszáj lesz megpróbálni...
viszont Rólatok és a Hoxáról nem tudok lemondani... úgyhogy ha sikerült elhatároznom magam, akkor kérni fogom a segítségeteket! mégpedig abban, hogy ha feljövök a fórumra csakis és kizárólag Rólatok beszélünk, rólam nem :)
Te szegény!Tudom milyen rossz...Igyál citromos teát!
Anna jól van kicsit köhög, de két napja láztalan!
Én most rosszul!!Bedurrant a torkom, fáj a fejem aludni nem tudok mert most egyedül vagyok Nórival!Félek is hogy ne hogy elkapja tőlem!!Nem is ettem semmit se:SLázam nincsen éppen de K.O vagyok!!:(:(
Anna?
hát én nem sokmindent csináltam a hétvégén... de estére vasalnom kell, sőt mosni is kellene... de már nem kezdek bele, mert nemsokára megyünk ebédelni... majd ha hazajöttünk.
jó volt este, nevettünk sokat, most tényleg jól éreztem magam
Drukkolok++++++++++++++++++ :))
Nekem is ez a fura,hogy semmi tünetem nincs.. De még lehet:((
Hello Belly!Kösz jól!Fől az ebéd, most végeztem a munkámmal...
És te hogy vagy?Milyen volt az este?
Szia Bellyke! Én még nem érzek semmit. A múlt hónapban ilyenkor már fájt a hasam és a cicim. Szóval nem tudom most mi van..
De jó, kicsit kikapcsolódtál:))
ó szegény, remélem hamar meggyógyulsz! van egy nagyon jó cukorka, patikában lehet kapni Tantum -verde, attól rögtön elmúlik a torokfájás!
én jólvagyok köszi, kicsit lustán mert későn fekdtünk le, volt este egy kis iszogatás, de nagyon jó volt, sokat nevettünk :)
nem csináltam tesztet, tuti hogy még ahhoz nagyon korai... majd talán a jövő hét közepén vagy vége felé, ha nem lesz több mensis tünet, mert a ciciket már nyomásra érzem...
Szarul vagyok!Megfáztam vagy nem tudom mi a rozbaj van velem de bedurrant a torkom!!Fáj a fejem és félidőben vagyok igy ismét tünetelek :(
Te hogy vagy?Csináltál lh tesztet?