"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Huszka annyi ideje vannak ezek a dolgok, nem mész el a háziorvosdhoz?
Belly...örülök, hogy jobban vagy :))
Anya... hányinger elmúlt, most a hasmenés vette át a szerepet :)
Még megvan a havim :( Utána elmegyek...de sajnos nem az én dokimhoz, még nem dolgozik :( Pedig jobb lenne ismerőshöz menni, na mindegy. Megyek a másikhoz oszt jóvan... Aranyos vagy, hogy féltesz :) Puszi érte!!! :D :*
Vitamint nem vesz be.Talán egy kis gyümölcsre rá tudom venni...
Sok vitamin, gyümölcs és hamar meggyógyul a párod is!! köszi, én jól vagyok.
Örülök hogy jól vagy!
Szerencsére felénk már nem esik és a nap is süt picit!
Szia Babus!A manóm jól van, néha picit köhög ennyi!
Most apa tiszta nátha!Én szerencsére jól vagyok!
Veled mi újság?
akkor nálatok sincs jó idő már megint :(
remélem nem fáztál meg!
én már jobban vagyok köszönöm! sokat segített nekem a Hoxa és a rengeteg kedves ember! nem hátráltam meg :)
megpróbáom, de már nem tuok milyen nevet kitalálni. majd gondolkozom rajta, hogy mi legyen,, hogy jó is legyen:))
Szia!Kösz jól!Már most elfáradtam!Délelőtt el kellett mennem vásárolni!Esőben bicivel...Az autót festik!Aztán gyors főzés meg a szokásos!
És te hogy vagy?
Szia anya! hogy vagy? Kislányod?
Szia huszka! Nem kellene lassan felkeresned a dokit? Nagyon féltelek!!
hát nem tudom... próbálkozni kell talán tovább, főleg ha valami gyakori felhasználónévvel próbáltad. az ilyen oldalakon nekem is volt már hogy kb 5-re fogadta el amit beírtam
fogalmam sincs, elképzelhető.
de igen volt rá példa. De megpróbáltam más ujabb névvel, akkor is azt irta ki:(
szia Anya! mi újság? hogyvagy?
akkor ma sem a pihenésről fog szólni a nap...
remélem majd be tudod pótolni!
jobban vagyok már köszönöm, hála a rengeteg kedves barátnak itt!
Fél 5kor jönnek ide hozzám, úgyhogy addig itt kell lennem, utána meg dm-be akarok menni vásárolni...de olyan nyomi vagyok, hogy az le sem tudom írni... :( Jobban vagy már lelkileg Belly? :)
szia Huszka! nekem sincs kedvem dolgozni :) de ma muszáj mert ma indult egy tanfolyamom!
remélem ma nem kell sokáig dolgoznod és tudsz pihenni!
Sziasztok....kellene írnom a február havi jelentést, de nem megy :( Álmos vagyok, mint állat!! Aludni akarooook! Na meg húzódik a jobb petefészkem..legalábbis olyan érzésem van :(
nem lehet, hogy valaki már regisztrált azon a néven?
hát azt sajnos nem tudom mitől lehet... nem írja hogy estleg azért mert már létezik olyan felhasználónév?
Nagyon köszönöm Nektek, hogy vagytok nekem:))))
Így is van! :) És mi mindannyian nagyon drukkolunk!!!
Köszi, majd megnézem. De egyébként már sokszor voltam ugy, hogy regisztráltam volna több helyre is ujabb nicknévvel, e-mail cimmel és azt irta ki, hogy nem jó a felhasználói név! Ez mitől lehet?
szerintem is! nálunk az asztali gép egyébként is a belső szobában van... oda nem lenne kedvem elvonulni... így mega nappaliban az ölembe kapom a laptopot, közben a tv-tis hallom, meg persze sokszor viszem az ágyba is :) meg persze nem utolsó szempont hogy sokkal kevesebbet fogyaszt! ennyi hoxázásnál nem mindegy :)
További ajánlott fórumok: