Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Sziasztok! Dec-ben indult nálunk a babaproject. Kicsit várat még magára de remélem hamarosan kopogtat a gólya. :) Ő remélem nem gond ha csatlakozok hozzátok.
Betty
Reggelt. ^^
Már én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. :)))
Kacsa gratulálok a babóhoz. :)
Jujj Bigi ez nagyon izgi. :)
Niki, nem eddig nem csinált ilyesmit. Több helyre leírtam már, hogy nem vette komolyan szerintem. Mivel ő is egy vicces, jókedvű, mindig vidám, mindenből viccet csináló ember, nem gondolta hogy a csaj komolyan sértésnek szánja a szavait. Már pedig kihallatszódott... :@ űDe már megbeszéltük, majd visszatérünk rá, de úgy is elsimul ez az egész köztünk.
Tüncica, igyekszem nyugodt lenni, sőt nyugodt is vagyok, csak ilyen sírós hangulatom van ha eszembe jut ez az egész. :(
Wow, már van ilyen teszt? :)))
Ez engem is nagyon kíváncsivá tett. Kislányt szeretnétek inkább vagy kisfiút? :))) Melyiket érzed inkább? :)
Jaj nagyon kívánom, hogy az legyen amire vágytok:)
És bizony arra is kíváncsi leesz az uh.on is azt mondják e :)))
Na megjött a teszt, holnap megcsináljuk és kiderül, hogy fiú vagy lány :- )))
6 hetes kortól lehet a tesztet használni reggeli első vizelettel. :-)
Uhfff... :(((
Sajnálom a történteket. Nyugodj meg, az a legfontosabb a baba érdekében.
Hú basszus:(((nem semmi.(Szerintem de lehet rosszul látom a kiscsaj bánja, hogy nem lett terhes anno az az irigy rád.Kicsit furi volt a párod , hogy nem melletted állt és, hogy ennek ellenére elment hát ez nekem nagyon rosszul esne:(
Ne is törödj vele a baba a legfontosabb, hogy Ő jó legyen , hogy te ne idegeskedj:)
Pihenj amennyit csak tudsz rád fér.Amúgy a párod téged sosem bántott meg rossz szóval, vagy a külsőddel?Mert akkor a kiccsaj előtt akart "nagyfiú" lenni:(
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?