Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Sziasztok.
Wanda várom majd a pocakfotót:))Esztici mikorra nemvárod?
Szia Esztici!
Már nemsokára tesztelhetsz,nem?Ha jól olvastam.
Köszi Wanda,aranyos vagy:)
Jó ez a táblázat,tetszik,remélem én is hamar küdhetem a képet
Itt ahova írsz van egy olyan, hogy a Fórum babáinak táblázata.
Mindjárt teszem fel a 4d-s képeket ide is, meg már beírtam a nemeket, akik tudják, akik még nem, azoknaknak is lehet adatokat megadni. Csak kell a szülés várható időpontja (mensi szerinti is jó, majd változtatjuk ha UH-n kisebb vagy nagyobb a manókád.) Az utolsó mensi, meg hogy mikor kezdtetek el próbálkozni, orvosod neve ha már van. De ezen kívül megadhatod hol fogsz vagy szeretenél szülni, hogy melyik városban laksz. :)
Várjuk a pocifotot:)
Milyen táblázatban?Minden jóban benne vagyok:)
Már többször néztem a képeket,olyan kis édes,kis csöpike:)
Húúú, köszönöm a rengeteg gratulációt. :) A családban is mindenki nagyon örül ám. :) Nagynénémék még alszanak, párom szint úgy, így ide surrantam a géphez. :)
Nagyon nagy élmény volt, bár csak fél óráig tartott. Mozgott ficánkolt, mutogatta magát, a doki azért ellenőrizte, hogy mindene megvan-e a helyén van-e, szóval egy picit megnyugodtam, hogy minden rendben. Nincs ehhez fogható élmény, mikor egy babát látsz a monitoron és tudod, hogy a Tiéd. Főképp a neme miatt mentünk, mivel még nagyon pici igazi jó képek nem lettek, azt majd a 28-30. hét körül szeretnénk, szóval akkor biztosan megyünk mégegyszer.
Képzeljétek elkezdett nekem is csúcsosodni lent a pocakom, szóval már nincs annyira egybe mint a legutolsó képen. Ha nagynénémék elmennek, lefotózom, de ha időm engedi lehet hamarabb is. :)
Mogyi, nem szeretnél szerepelni a táblázatban? :)
Wanda tündéri a kislány:)Igazi babás formája van:)
Na mesélj milyen volt, hogy volt?:)
Aki szeretne jelentkezni még a táblázatba, vagy valamilyen adattal kiegészítené, az írjon egy privit és már be is teszem. :)
Elindunk haza, de még legalább egy óra autókázás, nagynénémék fáradtak, de közbe beszélgetünk ám, de azért figyelek ide is. :)
Köszi szépen. :)
Most már biztos, hogy Lili baba érkezik hozzánk. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?