Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Wanda! Nézed meg a képeken, hogy a derekad milyen S alakú lett. Nekem is! Párom azzal szórakozik, hogy mögém áll, és az S alakba pont bele tudja "illeszteni" az ő pocakját :D
Nekem iszonyatosan fáj a derekam, főleg nap végére. Neked nem?!
Sziasztok.
Megjöttünk, tettem fel új pocifotót, mindenkinek gratula a babákhoz!
Gratulálok csajok a babához!
Igazán nem beleszólni szeretnék, csak tanácsot adni a saját (rossz) tapasztalatom alapján:
6-7 hetes terhesség előtt ne menjetek orvoshoz! Én is elmentem, mert már nagyon izgultam. Viszont korán volt, így először nem látott semmit a doki, csak megvastagodott méhnyálkahártyát (pedig a teszt már rég pozi volt), majd 1 héttel később látott egy petezsákot üresen. Azt mondta az orvos, hogy 50% az esélye, hogy ebből baba lesz, lehet, hogy fejlődési rendellenesség, ezért üres a petezsák.
Azt a 2 hetet, amit kétségek közt szenvedtünk a párommal, senkinek sem kívánom.
Most 18 hetesek vagyunk, minden rendben, de a legközelebbi babánál 6-7 hetes terhesség előtt nem megyek UH-ra!
Jó egészséget csajok, kevés rosszullétet az első trimeszterre(is)! :-)
Na neeee:))))))))))
Gratula:)))))))))))
Jövőhéten szeretnék, de holnap kérek időpontot. :)
Akkorra leszek 5 hetes kb. :)
Nagyon akaratos :) 6-7 Bika ismerősöm van és mindegyikükre igaz ez..
Megbízható, de gyakran nagyon kényelemes. Nyugodt, harmóniában van önmagával.
Nem mondtam semmit, csak megmutattam neki a tesztet. :P
Azóta már többször megsimizte a pocim, bár mióta tüneteim vannak rendszeresen csinálja és nagyon édes. :)
Egyenlőre úgy beszélünk erről, hogy a Mini manónk vajon elkényelmeskedett-e már odabent, meg ilyesmik. Jó érzés nagyon. :)
Tudom, fő a pozitívság, de már a halvány teszttel jártam rosszul, de most próbálok teljesen pozitív lenni, minden rendben lesz!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?