Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
:( .de lehet hogy már ott van egy teszt és kiderül :)
azon agyalok, hogy ennyit szenvedek a babáért..:(
Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani.
akkor megnyugodtam mer megijedtem hogy mellbajom van de akk biztos csak víz volt a kezemröl :P
Egyszerűbb az orvos, mint a teszt! Továbbra sincs jele, hogy megjönne úgy hogy van valami velem az biztos
Ilyenkor még semmi sem jöhet a melledből. :) Az csak a 30. hét után fordulhat elő, de van akinek csak nagyon a végén kezd el jönni az előtej.
Szorítok, h mi lesz!!!!
Párom elképesztően örült!!!!!!!!!
Mit szólt a párod a teszthez? Kinek árultad el?
Sziasztok! Beszéltem öreg barátnőmmel, vadászik nekem időpontot az orvosához és reményeim szerint el is kísér.
nem azért de már szerintem hülye vagyok de mintha jött volna valami a mellemből...de lehet csak a kezem volt vizes amikro néztem meg is ijedtem hogy mivan bakker
Jha értem. :) Olyan lassan vámnszorognak a napok, úgy érzem sosem ér ide a negyedike. Mióta megkaptam az időpontot, azóta így érzem. :D
Pedig már annyira szeretném látni. :)
hát én most fogok először ehhez a dokihoz menni, s most vadászom a rendelési idejét, h mikor hívhatom egyáltalán...
Drukkolok, hogy te is babás legyél. :)))
Bejelentkeztél már orvoshoz? :) Vagy mikor fogsz? :)
Én aznap felhívtam az orvosom,d e csak negyedikére adott időpontot. Azt mondta felesleges hamarabb, mivel az 5. hétnél még van h csak a petezsák látszódik, maga az embrió kezdemény még nem is. Én a vizsgálatkor leszek 7+0 hetes, és azt mondta már lesz szívhang is, és "szép nagy" babát láthatunk majd. :) Akár 10 mm is lehet.
annyira örülök én is veletek
én a legnagyobb bizalmasaimnak kikotyogtam... nem tudtam magamban tartani... alig várom az első uh-t hogy világgá kürtölhessem!
Nehezen. :D De az első uh után világgá fogom kürtölni. :)
Tegnap is mikor barátnőmmel és a kislányával sétáltunk, alig tudtam vissza fogni magam. :D
Te hogy bírod, hogy senkinek se mondd el?????
További ajánlott fórumok: