Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Azt hiszem megcsal a párom (beszélgetés)
Nem érted, hogy mit írunk??
Állj az embered elé, és vele beszélj. A csajhoz semmi közöd.
részeges, hazudós, megcsal
de jó is Neked ebben a kapcsolatban!
Egyszerűen csak nem akartunk valami olyasmire biztatni, ami nem méltó egy nőhöz sem. Legyen tartásod és büszkeséged.
AZt hiszem, még mindig nem érted.
Ne írj neki semmit.
A pároddal beszélj.
de hogy szidjatok nemugy ertettem hanam valamit kitalalni hogy mit irjak neki
Mi nagyon megértőek vagyunk, de egyrészt mit segíthetünk azon kívül, hogy tanácsoljuk, beszélj vele? Másrészt ha te nem látod értelmét beszélni vele, mert úgyis hazudik (gyanítom nem az első eset, hogy félrekacsint), akkor tedd fel magadnak a kérdést, mi értelme éveket és érzelmeket pazarolni erre a kapcsolatra?
elosszor a leanynak akartam irni az o telojarol valamit hogy jo reggelt vagy valami oszt megneztem volna hogy mit ir vissza hogy reagal a leany az uzenetre
megértőbbek? Szidjuk a csajt?
nincs azt hittem megertobbek lesztek de azert kosz mindenkinek nem konnyu 6 evet eldobni a kukaba
Ird ki a számot.Beszélj a paliddal mi az az sms és kitől van.Majd ez után ellenőrizd le.
Ja, akkor ennek a kapcsinak sanyi.
Van még kérdés?
Más a nézetünk az etikáról, ennyi.
De ugyis kitalal valamit ismerem
Miben segíthetünk?
Amúgy javaslatom a kommunikáció, mégpedig vele.
Nem a nővel, és nem sms-ben, hanem a pároddal, és szemtől szembe.
a parom az o uzenetet kitorolte amit irt a csajnak csak valoszinu ugy berugott hogy mar a csajet elfelejtette kitorolni
kolcsonossen nezuk ez nem szokatlan aszt hittem valami ismeros kereste se a nev sem a szam nem ismeros
Ha tudod hogy hazudozik, miért élsz vele?
nem tartom etikátlannak, ha nincs benne olyan ami a párjára nem tartozik. Pláne hogy nem egy hete jöttek össze. Ha már együtt élnek, miért ne nézhetné a telefonját.
Máskor is megnézted már? Esetleg ismerős a név? vagy csak egy szám?
Akkor mi a kérdés?
Mit szeretnél, hogy segítsünk ?
Csak te segíthetsz magadon.
ugyis hazudna nem az elso eset munkahelyi biztos nem mertt csak ferfiakkal dolgozik
Ne a nőnek írj, a párodat kérdezd meg.Akár egy ártatlan sms is lehet.
Legyen annyi vér a pucádban, hogy odaállsz a párod elé, és rákérdezel?
Mi van, ha valami munkahelyi frinc-franc!???
Miért kell azonnal valami rosszra gondolni?
Egyszerűen etikátlan; mi van, ha benne felejtette?
a kabatba kerestem a cigit
6 eve vagyunk eggyut es a csaj irta neki hogy miert kene haragudnom? Jaj segitsetek valahogy mert megorulok
Miért ne nézhetné meg a telefonját? Egyébként is miért tartja a kabátjába? Nyilván titkolni valója van.
További ajánlott fórumok: