Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Az Univerzum Titka cikk

Az Univerzum Titka


Manapság egyre több könyvet láthatunk, ami arról ír, hogyan legyünk sikeresek, boldogok, hogyan legyünk gazdagok. Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást.

A minap én is láttam egy filmet a nagy TITOKRÓL, amit most megosztok veletek.

Minden ember egyénileg kapcsolódik szervesen az Univerzumhoz, gondolataival, érzéseivel, cselekedeteivel.


A TITOK lényege, hogy ha csak pozitív dolgokra gondolsz, és valamit nagyon erősen akarsz, meg fogod kapni, mert magadhoz vonzod.

Viszont a negatív gondolatokkal ugyanígy jár az ember, és akkor aztán csőstül jön a gond.


A betegségeket is így vonzzuk. Tehát ha azon aggódunk, hogy elkapjuk az influenzát, megfázunk, stb., akkor ez biztosan be fog következni.

Viszont, ha arra gondolunk, hogy egészségesek vagyunk, vidámak, gondtalanok, esetleg gazdagok, akkor ez hamarosan be is fog következni.


Úgy működünk, mint egy mágnes, és gondolatainkkal vonzzuk azokat a dolgokat, amire folyamatosan gondolunk.


Még egy fontos dolog, arra nem szabad gondolni, hogy NE..... Mert ez negatív, ezért úgy kell megfogalmazni gondolatainkat, hogy ez a szó ne legyen benne. Pl. hibás azt kérni, ne legyek beteg, helyesen azt kell kérni, hogy egészséges legyek. Így csak a jó dolgokat fogjuk vonzani, legyen szó pénzről, boldogságról, egészségről. Sőt akár azt is lehet kérni, ha valaki magányos, hogy legyen társa. Előbb-utóbb mágnesként fogjuk vonzani a kéréseket.


Kéréseinket jelen időben kell megfogalmazni. Tehát elképzelem, hogy egészséges vagyok. Ezt kivetítem, így az Univerzum fogja a kérésemet, és hamarosan reagál rá.


1. lépés: kérni kell

2. lépés: választ kapunk az Univerzumtól

3. lépés: el kell fogadni, be kell fogadni a kapott dolgot.

Ez utóbbit lehet elfogadóan, de lehet elutasítóan is megtenni, természetesen tőlünk függ, hogy felismerjük-e a kapott jó dolgokat, és még időben reagálunk, elfogadjuk. Fontos a felismerés.


Még egy lényeges dolog. Üljünk le egy nyugodt pillanatunkban, és írjuk össze, hogy a jelenlegi életünkben mi tölt el minket megelégedettséggel. Tehát mink van, aminek örülünk.

Örülünk, hogy minden nap van mit ennünk, van mit adnunk gyermekeinknek. Egészségesek vagyunk, van lakás a fejünk fölött.

Elég csak akár egy apró dologra gondolni, amink van, és amivel jobbnak érezzük életünket.

Ezek a pozitív gondolatok tovább erősödnek, és csak jó dolgok történnek majd velünk.


Ez a pozitív gondolkodásmód alapja!


Viszont ha rosszul kezdődik a napunk, akkor valószínűleg az egész el lesz rontva. Kezdődhet ez azzal, hogy reggel beverjük a lábunkat a küszöbbe. Ha ezen csak morgolódunk, biztosan más rossz is fog velünk történni aznap. Felül kell ezen kerekedni, és akkor elkerülhetjük a további rossz dolgokat.


Negatív gondolatainkkal megbetegítjük szervezetünket. Ilyen a harag, a megvetés, a gyűlölet. Próbáljunk ezeken felülkerekedni, és megtalálni mindenben a jót, vagy a rosszat elfogadni olyannak, amilyen. Az embereket nem tudjuk mi irányítani, alakítani, csak a gondolatainkat, az érzéseinket.


Szóval mostantól csak pozitívan gondolkodni!
Írta: anbene, 2008. április 30. 17:03
Fórumozz a témáról: Az Univerzum Titka fórum (eddig 10 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook