Főoldal » Írások » Hobbi & Otthon témák » Az előnyös vásárlások nem érnek vége! Várja már a karácsony utáni leárazást?

Az előnyös vásárlások nem érnek vége! Várja már a karácsony utáni leárazást? (x)


Néhány nap múlva eléri Magyarországot a hatalmas bevásárlási láz és vele együtt a mega kedvezmények, amelyek mindenhonnan áramlanak felénk. Itt van a népszerű karácsony utáni leárazás ideje, és ezzel együtt az előnyös vásárlások ideje is. Bár ebben az időszakban több tízezer forintot is meg tud spórolni bevásárlásai során, nem minden arany, ami fénylik. Ne hagyja magát becsapni, a leárazások ideje alatti bevásárlásoknak is megvannak az íratlan szabályai.
Az előnyös vásárlások nem érnek vége! Várja már a karácsony utáni leárazást?

Hogy az előnyös vásárlások valóban előnyösek legyenek

Közeledik a karácsony, tehát az év legelőnyösebb vásárlásainak ideje is. Nincs min csodálkozni, a kedvezmények nagysága elérheti akár a 80 %-ot is. A remek akciók az új évben is folytatódnak, és a készlet kiárusításáig tartanak majd.

Ne hagyjon semmit a véletlenre, most mindent megvásárolhat, amit karácsonyig már nem tudott, sokkal jobb áron.Tippünk: Szereti a karácsony utáni leárazást, de idegesítik Önt a végeláthatatlan sorok az üzletekben? Próbálja meg másképp! Látogassa meg a Kuplio.hu kuponportált, és az Akciók fülre kattintva egy helyen rátalál a legjobb kedvezményekre. A Tesco, Rossmann vagy H&M akciók biztos mindig megörvendeztetik.


A bevásárló őrületet a webáruházak indítják el már december 25-én, és hozzájuk csatlakoznak fokozatosan az épített üzletek, amelyek december 27-én nyitják meg kapuikat ismét a vásárlók előtt.


Kedvezmények, akciók és kiárusítás

Hogyan lehet ellenállni a vásárlási láznak, és felismeri, hogy az adott kedvezmény valódi kedvezmény-e, és valóban megéri vásárolni? Nézze meg, mire csábítanak minket leginkább a kereskedők!


 • Néhány kereskedő legolcsóbb praktikája közül az egyik épp az áru árával függ össze. Nem ritkaság, hogy egyes üzletek előbb megemelik az áruk árát, hogy aztán később tudják majd csökkenteni. Egy fiktív kedvezményről van szó. Valójában a vásárló az eredeti áron vásárolja meg az árut. Nézze meg az árcédulákat! Ha a kedvezményes termékeken találhatókról hiányzik az eredeti ár, épp erről az esetről lehet szó.

 • Mindazonáltal teljesen más módon is megtéveszthetik Önt. Egyes kereskedők szeretik kirakni polcaikra a néhány éves régi kollekcióikat is, amelyektől nem tudnak megszabadulni. Így ugyan kedvezményes áron vásárol, de valami olyanért fizet, aminek sokkal alacsonyabb lehet az értéke.

 • Más módon is csábíthatnak bennünket nagyszerű ajánlatokkal. Talán mindannyian ismerjük a 2 + 1 ingyen remek ajánlatokat. A darabár viszont általában magasabb, mint lenne például 50% -os kedvezmény esetén.
 • (x) Ez egy szponzorált cikk

  Írta: Kuplio, 2017. december 23. 09:08

  Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


  Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
  Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook