Az autósülésekből januártól csak a 3-as és 4-es a jó. A hordozónkon van egy E1 felirat, de a kód 03-mal kezdődik. Melyiket kell nézni? (tudásbázis)
Nem én ítélkeztem...
Vonattal, BKV-val és gyalog járok - orvoshoz és boltba is. :P
Nem kötteti ki. Ad egy csekket.
Az én véleményem pedig az, hogy akinek autóra és benzinre futja, annak futni fogja egy olyan autósülésre is, amiben biztonságban van a gyereke. Már' ha számít. A gyerek...
:-))) Hehe ne vicceljünk már, nem badarság. Kisebb gondja is nagyobb lesz annál, mint ezt nézegesse... MÁsrészt ki büntetne meg egy családot, amiben a picurnak ugyan van bébihordója pl, de nincs szerncsétleneknek pénze másikra?
Megkérdeztem az iletékest..
Én is erre gondoltam, cím van a gyerekülésen, de az pesti, majd utána járok, még van idő :)
Vagy... Gyártok matricát rá!!! :DD
JA bocsi:)))
HA Te sem találod a rendőr sem fogja:))
Viccen kívül: a gyártótól nem tudod megkérdezni?
Olvastam :)
De már én is írtam, az a gondom, hogy nincs cimke, a gyerek ülést nem boltba vettem, hanem a gyártótól. Semmi nincs rajta.
Képzelheted, már 3 napja keresem, de akkor sincs matrica, csak a műanyagba beleolvasztott karika, 1-12-ig számokkal, középen 04 egy vonallal elválasztva.
akkor tudod,hogy mekkora badarság volt amit az előbb irtál :-))
legalábbis ha az "iletékesnek" elmondod fogod tudni :-)
Hivatalos:
"Keressék rajta a kötelezően feltüntetett jóváhagyási számot, amit egy körben található E betű és a jóváhagyó ország azonosítója alatt találnak a címkén. Amennyiben ez a szám 03-mal vagy 04-gyel kezdődik, akkor biztosak lehetnek abban, hogy 2009-től is használható a gyerekülés – nyilatkozta Polcz Kornélia, az NKH kommunikációs főosztályvezetője "
ezzel nem értek egyet.
a hordozó hátulján vagy oldalán van egy élénk narancs szinű matrica,nem kell keresgélnie és igenis meg fogja nézni ha már megállitott.Hozzá fog tartozni a kötelező ellenőrzés alá eső dolgoknak.Ha megállit és sima kzuti gépjárműellenőrzést tart,és ltja,hogy bébi van a kocsiban, meg fogja nézni ugyan ugy mint azt hogy rvényes e a forgali vagy a jogsid.
Ez fix, nem rendőr vagyok de a BM - nél dolgozom!
Igen, de hol lehet utána járni??
Komolyan mondom, a legegyszerűbb, ha csnálok rá matricát :DDD
Nem találtam semmit sem a neten róla. A pepírja meg van valahol, majd azt is megnézem, hátha van rajta több infó.
Amúgy 1 éves az ülés, remélem jó.
Bár, szerintem így, hogy nincs rajta matrica, ellenőrzésnél tuti, hogy büntetni fognak...
:D
Elvileg ha 4 éven belül vetted uniós országban, akkor jó, mert azóta nem lehet a régieket árusítani. Talán nézd meg a gyártó honlapján, hátha fent van a minősítése. :)
Lehet, hogy üzleti fogás - jó kiterjedt üzlet lehet, merthogy uniós, nem magyar találmány a szabálymódosítás, mi csak "csatlakozunk" -, mindenesetre törvény szabályozza, tehát lehet háborogni ellene, ez lesz. Akinek nincs megfelelő ülése, annak be kell ruháznia egyre, amennyiben szállítani óhajtja a gyerkőcét.
A matrica szép élénk színű, feltűnő helyen van - nem kell a rendőrnek keresgélnie.
A mienken keresheti a kódot, mert azon semmi sincs! Egy matrica sem!
Ráadásul úgy kaptuk, aki adta meg a gyártótól vette és semmi sincs rajta csak a huzat! :(
További ajánlott fórumok:
- 90 napos januártól
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?