Az Ágnes névről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Barátnőm volt Ágnes. Az egyetlen, igaz barátnőm. Alapjaiban komoly természet volt, nem csoda, korán "fel kellett nőnie". De esetenként jókat hülyéskedtünk, nevettünk. Közel 10 éven át napi kapcsolatban voltunk.
Nekem ez a név a komolyságot, megfontoltságot, felelősségtudatot és a család biztonságát jelenti.
A suliban mindenki Áginak hívta. Jól állt neki ez a név.
Én se lövöm főbe magam a Hans miatt.
ezt adták, ezt kell szeretni.
más kérdés, hogy nekem tetszik-e?
Legyen mindenki Jenő...
abba nem lehet belekötni..-))
Ne is , könnyebben beazonosítható.
Itt legyünk csak anonim.
Nem😄
D-vel kezdődik.
De amúgy akkor kiirhatod mire gondoltal? Kitti?
Oké!
Semmi baj , csak tudod sokaknak sért ,hogy a nevüket cseszteted.
De Te már csak ilyen vagy,durr bele.
Engem nem zavar .
Hmm... az oregasszonyos meg a regimodi sem feltetlen rossz.
Az agnes nem teszik es kesz. Oregasszonyos es nem is tetszik.
De ott van pl a Jolán, Júlia... regi nevek , oregasszonyosak, de szepek.
Mivel gondolom nem irod le a neved nem tudom velemenyezni. Ne is az en velemenyem szamitson. Az nezzen magaba aki felhuzza magat egy forumozo tars velemenyen. Baj a toronyban.
Fogalmam sincs az én nevemről mit mondanál?🤔
,,Külföldiül,,tetszik nekem a nevem.Hatvanas években adták a lányoknak csak.Azóta szinte senki.
Ha az Ágnes öregasszonyos az enyém kőkorszaki.
Akkor remek ha a csaladodnak tetszik nem is tudom miert okadod ide a sajat serelmeidet. Feltettek egy kerdest valaszoltam ra.
Igen SZERINTEM oregasszonyos.
Jah, van eleg onironiam. Cseppet sem fog serteni ha leoregassszonyoznak. Valszeg magamra fogom mondani h a ven banya. 😎😎😎😎😎 fos lehet karot nyelve elni.
Még szerencse, hogy "Anyám"-ról nem tehetsz, de a stílusod nálam kiveri a biztosítékot! Én pl. nem "öregasszonyozok" "nyuggerezek" "nyanyázok" le senkit, max. idősnek mondom őket, de neked szíved joga!!
Még neked is meg kell élni ezeket a korokat. (Gondoom, nem szeretnél hasonló jelzőket?)
Egyébként semmi gond, hogy neked nem tetszik a név, a lényeg hogy nálunk a Családban mindenkinek tetszik!!