Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
Bulimia? ne máááár...ilyet nem szabad! Tessék inkább ügyesen enni és legyőzni önmagad! Igenis meg tudod csinálni, mi mind meg tudjuk csinálni, hisz ezért vagyunk itt!!!!
Ma sikerült 1200 kcal alatt ennem:)))))) Sőt, 1051 kcal körül :) Bár vacsira gyümit ettem, amiért el_gapo majd leharapja a fejem:), de nem tehetek róla, nagyon kívántam az almát...
Egy csésze pattogatott kukorica még nem a világvége...na jó, azért egy vödörnyi sem az...csak éppen a fogyinak nem tesz jót:)
Viszont ezer gratula, h. a McD-ben nem csábultál el (bár az a lájt kóla...:)), ez nagy szó ott!:)
Milyen filmet néztetek?
Szia Ági!
Igen,én valóban abban hiszek. De elsősorban magamban. :)
Ma a bulimiám győzött. :( Holnaptól újra kitartó és erős leszek. Tégy te is így és tarts velem! :)
Sziasztok!
Bűnbe estem, bűnhődnöm kell:(
Most is kérek egy kis pozitív energiát, látom Adri te ebben hiszel:)
Moziba voltunk a nagyfiammal és ettünk sok sok pattogatott kukoricát:(
A mekiben viszont hősiesen light colát és Cézár salit ettem, no sült krumpli:)
Szóval kicsit ügyes voltam, kicsit nem.
De a film nagyon jó volt:)
Detto!!!
Én is, pedig alig csináltam ma vmit, össz-vissz a páromat kísértem el ügyet intézni, azt is kocsival tettük... Aztán nem is volt erőm már ma tornázni, majd holnap délelőtt. Mondjuk nekem a múlt péntek is meghalós volt, nem tudom, miért. Ezek a péntekek, úgy látszik, márcsak ilyenek:)
Köszi, megpróbálom megállni.
Bár nálam is inkább centikben mérhető, sem mint kilókban a fogyás :)
ja azt elfelejtettem hogy tudjátok hol látszik nagyon a fogyás? az arcomon :))))
kisebb lett a fejem :D
Szerintem hetente egyszer vagy kéthetente elég. Mégpedig azért (tapasztalatból) mert ha nem úgy "viselkedik" a mérleg mint ahogy azt várnád, az visszavehet a lelkesedésedből. jó, lehet hogy egyik nap -20dkg, de ha két hét múlva nézed akkor meg -2kg. nem sokkal indpirálóbb? azonkívül szerintem jobban jársz ha a centiket nézed. Én pl. fogytam 1,5-2 kg-t, ellenben látványos a változás, no meg Én is érzem.
az Én mai "tornám" 20 perc pilatessel való próblákozás volt (ez a helyes megfoalmazás:) ) - ugyanis ez nehezbb mint emlékeztem...
szeretnék hajlékonyabb lenni... ehhez kellene keresnem valami anyagot...
Dreena, hát az órarendem nekem is igeny képlékeny plusz Én is akarok menni angolra. szóval egy cipőben járunk :)
azért beszéljünk majd róla ha meglesznek az órarendek, jó mert mennék nagyon ;)
Én is csináltam pár felültést, de begörcsöltem tőle. Akár csak az ugrálástól...
Majd ha véget értek a piros betűs ünnepek, akkor jobban megerőltettem magam :)
Tanácsot kérnék: milyen gyakran érdemes mérlegre állni?
Mert nekem pl az ad erőt, ha látom, akár pár dekával is, de könnyebb vagyok :)
sziasztok
na ma is megvolt az edzésem. megtoldottam 10 perc sulyzózással is úgyhogy összegezve ma 50 perc volt a kínpad ami mellesleg nem is annyira kín mert tökre feldobott:D ezért szeretem csinálni.
viszont anyám ma megint rámszólt mert ma csak negyed 5kor ettem délután csirkés zöldséget egy adaggal. ma már csak megcélzom a zöldteás filtereket és csinálok egy fél litert belöle szerintem:) és ennyi lesz.
szerencsére a felülés megtette jótékony hatását és már nem görcsölök a hülye mikulástól:)
remélem mindenki ügyes volt ma. majd még benézek:)
No igen, én most eddig úgy tornáztam, h. heti min. 3 vagy 4, de most pl tegnap meg ma nem (párom szabin van:)) és már azért hiányzik, holnap el is megyek a 10 órási edzésre.
Viszont ezentúl megpróbálom úgy, h. minden másnap tornázok.
A fitness nap jól hangzik, csak egyenlőre még azért nem niylatkozok semmilyen szeptemberi dátumot iletően, mert aug. végén kiderül az órarendem, akkor be tudm osztani a nyelvsulit is, ami lehet, h. pont 7végére fog esni...
Szóval én aug. uccsó hetében nyilatkozom:) Többiek?:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csapathoz. Ma megvolt a bűnözés, és ezzel szeretném is lezárni a kört. Holnaptól kitartással az életmódváltást szeretném folytatni.
amúgy küldtem magam helyett valakit oda ahova akartam menni és hát nagy sz@r volt, jó h nem Mi mentünk :)
amúgy a fitnesz fesztiválról mér nem nyilatkoztál, meg senki más sem... nem akarom Én erőltetni de azért egy kicsit mégis :)))
Nem. nem akart elmenni. ma fájt a feje egész nap, mert a nyaka meghúzódhatott. azért mondtam neki hogy egy ct nem ártana. dehát beszélhetek Én neki :(
Én pont most készülök a pilates-hez. utóbbi időben sok volt az a napi egy óra intenzív torna úgy érzem, most valami "könnyűre" vágyom. bár régebben tornéztam erre és hát megizzaszt rendesen, viszont csodásan megnyújt :)
rámjött hogy szeretnék jógázni (is) ... :)
No, látom, már jó ideje nem írt senki...
Anyecs, voltatok röntgenen?
Hú, nekem ma úgy nincs kedvem tornára menni, nem tom miért...:S Bnőm lemondta, egyedül meg vhogy nem visz rá a lélek...Holnap az egyik délelőtti edzést lőttem be magamnak, akkor könnyebben ráveszem magam. Viszont gáz, mert tegnap sem tornáztam:S
na Én alőkaparom a pilates dvd-t a süllyesztőből, mert ingerenciám támadt rá. van olyan hogy túledzettem magam? mert most úgy érzem. jó, tudom hogy van...:)
most valami kis light-os mozgásra vágyom (bár az sem könnyű de teljesen más mint egy RR edzés). azt hiszem ez a bajom ma... vissza kell vegyek a tornából... érzem.:(
Étvágyam nem nagyon van, de kitartásom sincs a tornához.
Igyekszem egészségesen enni.
Pl cukrot alig eszem :)
Mégis a plusz kilók nem nagyon akarnak eltűnni...
:(
sziasztok
el gapo , megint veszem a bátorságot hogy zaklassalak a hülye kérdéseimmel:D
nekem van egy olyan gondom, hogy mivel a fehér kenyérröl és társairól nagyjából lemondtam, viszont a rozskenyeret imádom...
rozskenyérröl mit kell tudni? megöli a fogyit? vagy esetleg elvétve engedhető? nem akarok abból jóllakni, csak néha jólesne...mit gondolsz róla?
előre is köszike a választ:)))
egyébként írta valaki hogy a boldogság hizlal:D hát igen eléggé, én is akkor gyarapodtam meg nagyon miután már biztonságban éreztem magam a párom mellett:( sajna ez amoyan mellékhatás:D vagymi:D
Jaj:( Az ilyen típusú dolgokon mindig sírok. Persze, tök pozitív meg tök jó meg minden...de akkor is megható.
Amikor az első barátom 4 év után szakított velem - én nagyon ragaszkodtam hozzá -, akkor nagyon összetörtem lelkileg, de úgy, h. már testi tünetek is vtak és van egy barátom, aki buddhista szellemiségű és csomószor mondott nekem ilyen szellemű bölcsességeket meg biztatásokat.
Ennek a csávónak is tök igaza van.
Node, heppiend lett ennek a videónak is a vége, so legyünk mi is heppik:D
Jah, egyetértek: jaj már el_gapo!!!:)))
Nem baj, én amúgy sem sütikével vagy fehér lisztes cuccal csalok:)
meg nem is ez a célom, h. meghat.időközönként bűnözzek, csak ha pl. becsúszik néha vmi, akkor sem kell pánikolni:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!