Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! fórum

Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
1237. Myrthil (válaszként erre: 1236. - 337ac1489c)
2009. aug. 19. 09:19

Ő csak néha utasít el, bár akkor tényleg látszik rajta, hogy nagyon fáradt.

Bár akkor is felajánlja, hogy a hátán fog aludni :D

Másrészről már ő is tudja, hogy jobb, ha beleegyezik, mert akkor az éjszaka közepén fogom felébreszteni, vagy reggel...

Egyszer már el is késett emiatt... :D

2009. aug. 19. 09:13

Jaaaaj, ne is mondd...nekem a volt btom volt ilyen....hú, de utáltam érte! Bár ő még szemét is volt, mert egy csomószor úgy tett, mintha aludt volna! meg rengetegszer elutasított, mondván, h. fáradt...Én totál kivtam emiatt. Aztán ki tudja, mi volt az igazság, mert rengeteg hazugsága kiderült később:S

Úgyhogy a jelenlegi párom áldás:)

1235. Myrthil (válaszként erre: 1233. - 337ac1489c)
2009. aug. 19. 09:09

Enyémet elég nehéz rávenni... :S

De azért a legtöbbször sikerül :D

Csak van, amikor olyan fáradt, hogy úgy látom, jobb, ha békén hagyom :S

1234. Myrthil (válaszként erre: 1232. - 337ac1489c)
2009. aug. 19. 09:08

Azért kérdeztem, mert nekem 2 nappal tovább tartott. :S

Mikor eldöntöttem, hogy már pedig én tornázni fogok, kicsit megerőltettem magam. Másnap nagyon fájt a hasam, ezért rádolgoztam....

Lehet, hogy semmi köze a tornához... Ezért is kérdeztem rá.

1233. 337ac1489c (válaszként erre: 1228. - Myrthil)
2009. aug. 19. 08:11
Nekem ilyen szempontból nagy szerencsém van a párommal, szinte bármikor kapható:) Az utóbbi időben sajna nekem nem volt csomószor kedvem, meg érzelmi válságba is kerültem. De mint most már látom, ez a gyógyszerváltás miatt volt, meg a nyári semmittevés, uncsi miatt, de most már kezd minden rendbe jönni és úúúgy örülök neki!:)
1232. 337ac1489c (válaszként erre: 1218. - Myrthil)
2009. aug. 19. 08:08

Mármint mi befolyásolta?

A fogyi azt vagy a fogyit vagy tornát?:)

Na, nem tudom pontosan, mire kérdeztél rá, de nekem a menstruáció pl. befolyásolta a tegnapi edzést. Nem ment annyira, hamarabb kifáradtam. meg ugyebár a hasikám is fájdogál, így egyrészt éhesebb is vok, tornázni sem feltétlenül van annyi kedvem. Vagyis kedvem van, erőm nincs. Kb. ennyi.

1231. 337ac1489c (válaszként erre: 1216. - Ágicababa)
2009. aug. 19. 08:05
Így van!!!!
1230. 337ac1489c (válaszként erre: 1208. - Ágicababa)
2009. aug. 19. 08:01

Kérdés 1: nem

Kérdés 2: nem

Kérdés 3: de igen

:)

Kifejtve: Amikor tarkón a kézzel csinálom, nem fáj a nyakam.

Fekvőtámaszt nehezen tudok csinálni, mert nem bírom el magam:))) de tegnap edzésen pont kellett csinálni és végülis ment.

A térdem nekem amúgy is érdekes, dupla van belőle:) Már jópár éve, ortopédián aszonták, vmi letapadás vagy porcizé vagy nem tom, majd 22 éves koromra kinövöm....aha, még mindig ott vannak:) És ha ezeken térdelek, tökre fájnak. Úgyhogy én még egy párnát is be szoktam rakni alá, a törölközőre.

2009. aug. 19. 08:00
jó reggelt mindenkinek!Én nem szoktam járni fitness terembe, volt,h. ott dolgoztam és akkor mozogtam a gépeken (taposó, futópad pl.).Amióta nekünk vannak itthon gépeink, azóta nem járok el. Vki tudna nekem leírni hasra gyakorlatokat? vagy sima felülések is jók? Bár azt nem bírja a hátam, mert sokszor fáj. Tegnap egyik bnőm megjegyezte,h. ne fogyjak már többet,mert az már nem lesz jó.Ennek ellenére ma is fogok tornázni.
1228. Myrthil (válaszként erre: 1227. - 337ac1489c)
2009. aug. 19. 07:59

Mázlista! :(

Nekem párom úgy jött haza, hogy alig élt.

Aztán atlétikát nézett, közben összevesztünk.

Este meg a szokásos foci... :S

1227. 337ac1489c (válaszként erre: 1224. - Myrthil)
2009. aug. 19. 07:58
Hát ja, így én tegnap kétszer is tornáztam...:P:)
2009. aug. 19. 07:57
elhatározás ,akaraterő kell,ha valaki fogyni akar egyedül is megy.
1225. 337ac1489c (válaszként erre: 1206. - Jehru)
2009. aug. 19. 07:55

Igen, én büszkén jelentem; szoktam!:) (Nagy szó:))

Immáron két hónapja lassan:)

No, én itt az Örsön lakom, Zuglóban és itt van a BKV házban egy női fitness. Itt csak órák vannak, gépek nem, de én nem is akarok gépezni. Amúgy tudok olyan helyet is, csak oda pasik is járnak, úgyhogy oda már csak ezért sem mennék:)

Itt egyébként nem mindenki tökéletes testű, ez a jó:) Meg mindenki kedves, jófej, az edzőkkel az öltözőben szoktunk dumálni, van többféle óratípus is. Többféle bérlet van, de vannak napijegyek is. Ha érdekel, nézd meg a honlapjukat: www.noifitness.hu

1224. Myrthil (válaszként erre: 1200. - 337ac1489c)
2009. aug. 19. 07:52

Én sem vagyok perverz, de ha páromnak ez tetszik... :D

Ilyen fajta fehérje pótlásra még nem is gondoltam.

Pedig állítólag torna után kell :D :D

1223. 337ac1489c (válaszként erre: 1201. - Ágicababa)
2009. aug. 19. 07:49

ÓÓÓ, abban engem semmilyen piros betűs napok nem tudnak gátolni;) És hál'istennek a páromat sem:P

Amúgy kicsit elszaladt már ma velem a ló... reggelire sikerült 419 kcal-t összehoznom:S Ami azt jelenti, hogy vagy a tízórait vagy az uzsit el kell hagynom:(

1222. el_gapo (válaszként erre: 1212. - Kansas)
2009. aug. 19. 07:41
Szerintem az önbizalomnak csak egy kis részét jelenti az hogy néz ki az ember. A többi - nálam legalábbis - olyan dolgokból áll, mint tanulásban, munkában nyújtott teljesítmény, család, rokonok és barátok milyennek ítélnek meg, párkapcsolatok, család, gyerekek, egyéb szellemi teljesítmények, karrier, elért eredmények, stb. Ennek csak egy kis része az, hogy most épp hány kg vagyok. Akkor is volt egészséges önbizalmam, amikor jóval több voltam :) 98 kg-san is volt 52 kg-s barátnőm, szóval a kinézet annyira nem mérvadó...
2009. aug. 19. 07:26

de jó, hogy te is írod:)

akkor nem csinálok semmit rosszul, vagy már ketten csináljuk úgy. A túrót én is kipróbálom.

Milyen csirkenyakból van a lidles túró?

1220. Myrthil (válaszként erre: 1216. - Ágicababa)
2009. aug. 19. 07:17

Inkább azt mondom, hogy én jobban bírom.

Az első alkalommal majdnem meghaltam, többször meg kellett állni.

Tegnap csak egyszer álltam meg, és utána fel bírtam kelni, nem csak feküdtem és kapkodtam a levegőt :D

Nekem ez is óriási siker!

1219. Myrthil (válaszként erre: 1205. - Jehru)
2009. aug. 19. 07:16
Akkor lehet, csinálok itthon túrót :D
1218. Myrthil (válaszként erre: 1208. - Ágicababa)
2009. aug. 19. 07:13

De jó, hogy ezeket megkérdezted!

Fekvőtámaszban eddig kettő volt a rekordom!

Lehet nevetni, de akkor is ennyit tudok. A tesitanárom anno leordította a fejem, mert azt hitte, szórakozom. Aztán rájött, hogy nekem nem megy, és békén hagyott.

A kötelező felmérésekbe is mindig nagyobb számot írt be, mert őt röhögik ki, ha beírja... :D

A Réka popsija óta folyamatosan fáj a térdem. Tegnap reggel alig bírtam felkelni.

Akkor ezek szerint nem csak nálam van így.... :S

Vettem sportolóknak való pezsgőtablettát :D

Talán az segít... :S

Női társaktól: piros betűs ünnepeket befolyásolta valakinél?

2009. aug. 19. 07:11

Szia!

Te is korán keltél.

2009. aug. 19. 07:09
Mondjátok légyszi azt, hogy mindíg egyre több fekvőtámaszt, hasprést és hasonlókat fogok bírni, csak még gyenguszok az izaim. Persze csak ha így is van:)
1215. Myrthil (válaszként erre: 1206. - Jehru)
2009. aug. 19. 07:09

Nálam pont ez az egyik, ok, amiért nem járok.

Egyedül nincs kedvem, és olyan rossz látni a sok jó testű csajt.

De szeptembertől ha minden jól megy, járok hastáncra.

Régen jártam, és egy csomó centi háj lejött rólam... :D

1214. Ágicababa (válaszként erre: 1210. - Jehru)
2009. aug. 19. 07:08

Fekvőtámasz? 4db:)

akkor fáj a térdem, mikor négykézláb kell állni és emelgetnihátrafele a lábad, nyújtva, hajlítva ilyenek. Lehet, hogy csak kéne alám közben egy kókuszmatrac?:)

A fejem és a mellkasom közé befér az öklöm és ebben a tartásban elkezd pokolian fájni a nyakam hasprés közben...lehet az is izomláz? végülis nem bánnám, ha nyakból is fogynék, mert elég vastag:)

Viszont közben fáj a hasizom helye is, akkor csak emelgetem én 1-2 milliméterre a felsőtestem:)

A plafonnézőst megpróbálom. Amúgy nagyon jó a kiképzés, teljesen átmozgat, 40 perc aerob+ 20 perc erősítő. Utána már nem vágyom még bármilyen izomerősítésre.

1213. Myrthil
2009. aug. 19. 07:06

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

1212. Kansas (válaszként erre: 1198. - El_gapo)
2009. aug. 19. 01:23

mért mi az összetevője még az önbizalom meglétének a külsőn kívül szerinted ? egyébként nem tudok másra gondolni csak a külsőre.. végülis mindenkire hatással van az első benyomás, és akárhogyis de az külsőből jön... és mint kövér, látom , hogy milyen reakciót váltok ki az emberekből...

én személy szerint utálok pl utcára menni mert megbámulnak lenéznek beszólnak.. stb... ez szerinted mennyire kicsinyíti le az önbizalmat?

neked mindig volt önbizalmad vagy csak azóta hogy lefogytál?

nagyon foglalkoztat ez, kiváncsi vagyok erre a dologra...

1211. giorcub (válaszként erre: 1205. - Jehru)
2009. aug. 18. 23:05

gondolom a tajfoldrol hozott csirkenyakbol daralat lidl turo, meg a vanilia aroma es a mesterseges edesito az az egeszseg csimborasszoja...

persze ettol meg jo izu lehet. en bakony turot eszem (zsirszegenyt es most akcioban masfel araert 2 dobozt adnak) bele egy kis mazsola v aszalt cseri es semmi mas. sztem ez is tok jo es meg annyi E sincs benne mint az aromakban.

1210. jehru (válaszként erre: 1208. - Ágicababa)
2009. aug. 18. 22:56

nem rád értettem ám:).hanem azokra,akik csak úgy beszélnek a levegőbe,anélkül,hogy egyszer is bármit megcsináltak volna,rékát,norbit,vagy akárkit.

Nekem a Kiképzés elég durvának tűnik,vagy tévedek Ágicababa?

1.Nekem néha szokott fájni a nyakam,főleg,ha nem figyelek oda,hogy szabályosan csináljam.Elvileg az rossz ha fáj a nyakad,mert az az jelenti,hogy nem a mellkasodat emeled,hanem csak a fejedet,ami nem jó.Szerintem próbáld meg,akár dvd nélkül is,hogy lassan,de szabályosan préselj és utána,ha csinálod a dvd-t,akkor is figyelj mindig rá.Bár nagyon szabályosan sokkal nehezebb,mintha csak húzogatod a fejed.Én még azt szoktam,hogy a plafont nézem és akkor tuti nem csak a fejemet húzkodom előre.

2.Én régebben egyet se tudtam megcsinálni,de van egy érzésem,hogy most se döntenék világrekordot.Egyébként a fekvőtámasz szerintem az egyik legnehezebb gyakorlat,mert baromi összetett.Te sokat bírsz csinálni?én szerintem egyhuzamban 20-30-nál tuti nem tudnék többet.:)

3.Nekem nem szokott.Melyik gyakorlatnál fáj?

2009. aug. 18. 22:36
na most már megyek mert úszom a verítékben, lezuhanyzok és alszom egy kicsit:) Jó éjt mindenkinek
2009. aug. 18. 22:35

most beszóltál?:) löttyedt seggűnek nevezteél?:) Hát az vagyok...Réka megérdemli a testét és mindenkinek grat aki meg bírja csinálni. ÉN maradok Norbinál, mert hozzám ő áll közelebb. Most fejeztem be a kiképzést, nagyon tetszzik ez a dvd is.

Kérdés 1: nektek nem fáj a nyakatok hasprés közben?

Kérdés 2: ti bírtok fekvőtámaszt csinálni?

Kérdés 3: nem fáj a térdetek Réka popsis gyakorlatainál?

Ezek a kérdések persze nem vonatkoznak kedves férfi fórumozónkra, de el-gapo mondanál ezek helyett valami gyakorlatot? vagy azért fáj, mert nem jól csinálom?

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook