Auchan kártya (beszélgetés)
és utánajártál, mi volt az oka?
minket sosem ért ilyesfajta meglepetés.
Szia!
Csak akkor kamatmentes, ha egy összegben fizeted vissza, a következő hónnap elején.
"Vásárolhatsz is vele, ha a vásárlás összegét egy összegben akarod törleszteni következő hónap elején, akkor kamatmentes, így meg is érheti vásárolni vele, "
No, ezt a részt cáfolom, ennek dőltünk mi is be...
43 ezerért vettünk nekem egy trénert, semmi mást. Ugye mi részletre szerettük volna-ennek ellenére köv. hónap elején lerántották a párom kártyájáról az egész összeget, plusz!! (nesze neked kamatmentes hitel) vagy 4 hónapon keresztül még vontak havi 5 ezret- csak azt nem tudom mire...
ugye :):):):)
szemetek:):):)
részemről nem ajánlom, de ennek ellenére nagyon kérdezz utánna mindennek, mert ha viszont szükség van rá, akkor kell.
Sajnos.
csak mindennek kérdezz utánna, nálunk ez volt a baj.
mi is csak egyszer használtuk de nem vót jó:((((((
nem nem
téligumit vettünk belőle, és mi akartuk meghatározni, hogy hogyan fizessük vissza, de ez nem így volt, vagy egy évig törlesztettük havi 5000 ft-tal, és természetesen nagyon jól esett, főleg, hogy csak utánna derült ki, hogy nem lehet önneállóan meghatározni a dolgokat:((((
Többször használtuk, amikor kölcsönt akartunk fekvenni, nagyon pofátlanok...
Vettünk ezzel a kártyával egy elliptikus trénert. 43 ezerért. Arról volt szó, hogy majd havonta levonják az 5 ezer ft-ot, mert ugyen részletre vettük (szerettük volna).
Páromnak a ffffffizujából élből lekapták a 43 ezret szó nélkül, majd még (nem tudom, milyen díjat számoltak még rá) vagy 4 hónapon keresztül az 5 ezret havonta...
Most állunk nullán, de én már szét is vágtam ollóval a kártyát, nehogy még egyszer olyan hülye legyek, hogy használjam...
Pontos kamatokat nem tudok, de én megbántam hogy használtam...
Mindenkit óva intek!!