Ártatlanul jelentettem fel (beszélgetés)
Úgy látom,te azért kiismered magad.
Mivel én panaszt tettem,nem pedig feljelentettem valakit,azt olvastam most a neten,hogy vissza lehet vonni.
2018-as törvény.
Nem találok újabbat.
Igen, ők árulnak,de mi nem tudtuk a nevüket,a csaj mondta,de közben az nem az ő nevük.
Hanem az exe neve és annak 2 haverja.
Szóval a 3 név amit mi megírtunk,az 3 olyan srác neve,akik nem árulnak drogot
Mi nem feljelentèst tettünk,hanem panaszt.
Ha nektek akart eladni drogot, akkor csak tudod, hogy árulják.
Egyébként nem fogják őket egyből lecsukni. Utána jár a rendőrség is annak, hogy hiteles-e az információ. Mindenhez bizonyíték kell.
Bár ismerősöm 2015-ben feljelentett valakit, és nem lehetett visszavonni a feljelentést.
Legalább megtanuljátok, hogy nem kell véleményt alkotni valakiről úgy, hogy nem ismered csak hallottál róla valamit.
A barátnőm írt most egy emailt,leírta hogy mi történt valójában,amit ide is leírtam,hogy más mondta a neveket és hogy csak bosszút akart állni.
Remélem vissza lehet még csinálni.
Bármit megtennék,de tényleg.
De első körben azt a csajt nagyon csúnyán elküldtem a francba....
Csak annyit írt hogy szívességet tettél.
Kedves...
Névtelen.
Van egy email cím amin lehet névtelenül panaszt tenni
De akkor is leírtam,hogy a neveket úgy hallottuk csak.
Hát ma ez sokkolt ,tényleg
Én nem akarok ártatlan embereknek rosszat!!!
Vond vissza, kevesebbért is ültettek le ártatlanul valakit. Ne tedd tönkre az életüket.
Ti névtelen bejelentők voltatok, vagy felvállaltátok magatokat?
Nyáron többször jártunk egy tóparti discóban,ahol több ízben drogot akart nekünk 3 srác eladni.
Egy lány aki velünk bulizott,mondta hogy ez és ez a neve a fiúknak ,kellene tenni valamit ezellen,mindenhol drogot árulnak,stb.
Másnap gondolkodtunk barátnőmmel...írtunk egy panaszt a rendőrségnek, amiben mindent leírtunk,és megneveztük a fiúkat.(nagyon drogellenesek vagyunk ezt tudni kell rólunk)
Már el is felejtettem a dolgot,ez úgy augusztus közepén lehetett.
Erre ma mutatja a barátnőm,hogy bejelölte a 3 srác közül az egyik,és hogy nézzem mi a neve.
Hát kiderült ,hogy a csaj,aki a neveket mondta,az egyik exe,megcsalta és bosszúból csinálta!!!!
Most ott tartunk,hogy 3 embert ártatlanul jelentettünj,és nagyon nagyon rossz a lelkem.
Bűntudatom van,tudok még tenni valamit ezellen??
További ajánlott fórumok:
- Ki hogyan jelentette be a párjának/férjének, hogy bizony babát várnak?
- 30-on túliak.....nektek is mást jelentett régen a szilveszter mint most?
- Ti, hogy jelentettétek be a terhességeteket a párotoknak?
- Mikor jelentettétek be a terhességet?
- Van olyan ember az életetekben, aki sokat jelentett nektek, de sosem mondtátok el neki?
- Ha későn lett szobatiszta a gyermeked az korban mit jelentett?