Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Viszont Mindenki nyaral, mert a most kattintottaknál - csak 168 emberke van jelen, a regisztrálak közül - a közel 172ezerből...
Majd csak kapok választ a kiírt új fórumra...
De nemcsak az, hanem itt a Hoxán is a kedvenhez mentésnél nincsenek ott a kis kockák, amibe bele kell kattintani, pedig az ilyen oldalak a központi szerveren vannak, és nem a saját gépen...
Már írtam ez miatt is Hoxának...
Nekem most is zöld..
De ha rákattintok a Hőtérképedre, és bejön az az oldal, akkor ott viszont szép piros színű...
Nem tudom, mi baja van még mindig a gépemnek, de holnap "leharapom" a fejét az informatikusnak...
Tudom, csak nem volt kedvem visszakeresni...
Tele vagyok azinformatikusokkal...
Holnap visszaviszem a szervízbe a gépet, ésx megfenyegetem az informatikust az adóhivatallal, ha nem csinálja meg tisztességesen a gépem...
A személyes beállítások minden kikapcsolásnál eltűnnek, met nem jelenik meg,hogy személyes beállítások mentése...
És minden bekapcs.-ál újr akell beállítani mindent, háttérképet, stb...
Tele vagyok vele...
Bezzeg számlát nem adott, így tiszta haszonnal dolgoznak mindeninél, Akinek telepíteni kell mindent a gépjére...
A Mozillán nem jön be a startlap, stb...
TEle van már a bugyorom az egésszel...
Sziasztok!!
Katica, akkor még ma éjjel indultok a géphez, holnapra virradóra, vagy csak holnapról - holnaputánra virradóra??
Sziasztok!
Katicabogika, nem kerestem rá a fórumra, de amit itt írsz ezekről a fórumozókról, ezek szélhámosok. Már hogy is ne érdemelnék meg azt amit a szüleikkel tettek?! Az élet olyan, hogy amit másnak adok, legyen az jó, vagy rossz, az hozzám is visszatér. Aki ekkora fájdalmat okoz a szüleinek, hogy ilyen sorsdöntő dolgokban még csak nem is közöl, az még csak hagyján, hogy a döntés jogát fenntartja magának, arra a fájdalom visszatalál kérlelhetetlenül.
Én is olyan vagyok, ha döntést hozok, a szüleim elé tárom, vállalva a vitát, elmondva az éveimet és meghallgatva az ő véleményét. Hosszú, fárasztó beszélgetések ezek, de ezek nélkül nem lennénk emberhez méltóak. Nem olyanok vagyunk, mint a legyek, hogy kikelünk és repül mindenki amerre lát.
Az sem jó, hogy a gyerek eltitkol és az sem jó, ha a szülő rá akarja erőltetni a gyerekre az akaratát.
Én úgy képzelem el, ha a szülő a gyerek nevelése során mindent megtett, hogy a gyerek felé bizalommal legyen, úgy igyekezett nevelni, hogy a gyerek önnálló döntéseket tudjon hozni, akkor többé-kevésbe meg is bízhat a gyereke döntéseiben akkor is ha természetesen az aggódalom mindig ott lebeg.
Neked is!!
Pihenj jól, és álmodj szépeket!!
Oké, megértem és elhiszem.
De mostmár lépek, mielőtt ráborulok a billentyűzetre. Jó éjt mindenkinek.
Nem, mert psychikailag már nem vagyok terhelhető...
Ha itthon van, pár nap után átveszi az irányítást, és amiben többször összeomlottam, a lakás rabjává tesz, amit nem bírok elviselni...
Itthon nem agresszív, de az intézetben lehet, hogy igen, csak nem mindenről tájékoztatnak...
Ez igaz,de mi szoktuk vegyesen is,ananász-kókusz-narancs,meg ananász-eper,az is nagyon finom együtt.
én is az alkoholmentesre szavazok,de azért régen,néha-néha egy pici curacaoval is elment..:)
Szegény kis drága. Biztos borzasztó érzés lehet. Nem akarlak bántani, de ha már nem agresszív, nem tudnád megoldani, hogy veled legyen?
Ne haragudj, nem bántás, csak érdeklődés.
Katica, az ananász kókusszal finom...
Van olyan koktél is, bár én alkoholmentesen szeretem...
Húúú Gizuskaaaa!Mostmár tényleg sikerült felcsigáznod a fantáziámat!Egy frankó jéghideg ananászos narancsbólénak én sem mondanék nemet! :DD
A rδmirδl és kanasztáról is van némi fogalmam,azt mi is szoktuk otthon,itt van más játék,az arab tarnib az is nagyon jó!
Főleg, mint kedden... Kétemberes munka,hogy a Kisfiam leválasszák rólam, amikor ismét el kell válni...
Ágica, ne tudd meg, milyen sírások vannak ilyenkor, főleg az én kis Kincsemtől...
Nem baj, ezen a fórumon még én is jól érzem magam, ha bánatom van, az is hamar elmúlik...
Ilyen "kis" csapattal...
Szia.
Még mindig zsibbad.
Igen, igen, vége egy időre...csütörtökön adjuk el a maradékot.
A bolti fokhagyma-árakhoz képest minimális az, amit itt kapunk érte, de csak így tudunk egy picit tartalékolni.
Ovi nincs, sajna, a spec ovi itt úgy van, mint az iskola, június közepén bezár és csak szeptemberben kezdődik...Szintia anyámnál volt, előre megbeszéltem vele a dolgokat, nem volt gond...nem vagyunk mi összekötve : )
A pihenés azért majd egy picit később lesz...
Igen és attól mászok a falra hogy tapasztalt asszonyok írnak sorsaikról,s annyira figyelmen kívül hagyják!Az egyik 13 év után a négy gyerekét veszítette el,megírta a tδrténetét.Erre mit mond az egyik kis oktondi?Hogy δ nem akar ilyeneket hallgatni és olvasgatni,mert nem is azért indult a topic,és hogy δ igenis tudja hogy milyen jó az δ vδlegénye családja,mert kiutazott 2 hétre,és azt tapasztalta hogy vele ott milyen rendesek voltak...Na és δ erre épít.Ez lenne a tapasztalat.
Phuhhhh na mindegy δ tudja!
Szerencsére azért nem minden fiatal ilyen.Vannak most is akik felnδtteket megszégyenítδ komolysággal tudnak gondolkozni és élni.Ezért nem is szabad általánosítani.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről