Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Szia Klenca!
Igazad van, ez a fórum sincs mindig a témánál, de lehet ez a kevés fórumok egyike, ahol ez nem zavar senkit, ahogy mama is írta, mindenki ír amiről jól esik és aki akar reagál rá, aki nem akar az írja a magáét. Elengedhetetlenül visszatér a fórum az eredeti témához is, mivel személyes érintettek is részt vesznek, a többiek pedig habzsolják az újdonságokat. Beszólók nem igen zavarják a fórumot, de nem is adna itt senki nekik esélyt a rendbontásra.
Személyes tapasztalatod alapján pedig te is tudod mi fán terem ez a téma.
Szép napot!
Kedves mamma2!
A naplómat magamnak írom, inkább csak egy-egy gondolatot, amiből én tudom mire kell gondolnom.
Kedves férjem mindenemet átkutat, ez az egyetlen hely, ahova el tudom "dugni" a gondolataimat.
Nem várom, hogy bárki a naplóm alapján megértsen vagy tanácsot adjon, vagy együttérezzen. Ez az én személyes memóriabankom. Ajánlom, hogy a kleca naplót is olvasd végig, már amit anno nem töröltem ki belőle. Egyik sógornőm ugyanis rájött melyik nick vagyok és nem túl kedves hozzászólásokkal, levelekkel bombázott, így aztán töröltettem az előző nevemet. De folytattam, mert lassan 3 éve itt vagyok.
S valóban gyakran csak a kérdéshez szólok hozzá, mert sokszor a topic már rég nem a kérdésről szól. Ha nem tetszene a gazdánknak, akkor szólna érte, eddig még nem tette.
Nem fogok 3-4 órákat azzal tölteni, hogy az előzőő néhányszáz hozzászólást végigolvasom. Elmondom a kérdésre a válaszomat, s ha nem lényeges, akkor majd úgyis átugorja mindenki, mintha ott sem lenne. Bár gondolom, a fórumindító az alapkérdésre vár választ.
A fentiek miatt nem bővítem az alapadataimat, akit érdekel, annak priviben elárulom a többit.
Nem sértődök meg, arra nincs időm.
Ide dumcsizni, szórakozni, tájékozódni járok.
...és természetesen van 1-1 téma ami engem is mélyebben érint.
Egyébként úgy alakult, hogy személyesen is több hazánkban élő arab pasit ismerek, kellő távolságból. Tisztelem őket, figyelem az életüket, hidd el, nagyon tudják szeretni azt, akit a bizalmukba fogadnak.
Sziasztok!
Gizus, ez viszont nagyon frappáns összefoglaló!
Én is egyetértek Klenca-val, mert nagyon vidám tud lenni egy ilyen kapcsolat, de még csak a baráti kapcsolat is.
Drágám, valakinek a jelenlétét is lehet élvezni, nemcsak arra a dologra vonatkozhat ez a szó.
Élvezni lehet azt, ha másik kultúrát megismer az ember, ha a tenyerén hordja egy férfi, ha nőnek tekinti és ajándéknak veszi a kapcsolatot.
Élvezni lehet egy együtt töltött napot egymás társaságában.
...és talán mást is élvezettel lehet vele csinálni. Nem minden arab pasi bűnöző.
Van olyan ismerősöm, aki arab pasihoz ment hozzá, sok éve házasok itthon, s egyikük sem bánta meg.
Ők élvezik az élet minden napját, amit együtt tölthetnek reggeltől-estig.
Te nem erre gondoltál?
Gizus, én semmi bántót nem érzek Kleca hozzászólásában... Hiszen csak azt mondta, hogy élvezze a kapcsolatot. Mármint, hogy érezze jól magát benne. Én legalábbis így értettem. Hiszen még mosolygós jeleket is tett...
Kleca, te hogy gondoltad?
Megismerkedtem egy arab pasival! Most mit tegyek?
Pl élvezd!:))
Ha helyes az írásmód, akkor a hozzáértők lefordítják nektek.
Teli az ellenőrzőm beírással, szégyenlem elküldeni!
Igen, egy ismerős elfogadta, azt mondta, megpróbálja felküldeni a központba, ha visszaküldik, akkor majd értekezünk (magyarán mondva visszafizetem az árát). Eddig még nem jelezte, hogy visszaküldték. Jólesett, hogy megbízott bennem ennyire : )
A biliborulásnak örülnék nagyon, de egyelőre csak pelenkagörgetés van sajna.
Puszi: Ági.
Sziasztok!
Az a helyzet lányok, hogy kapásból megtanultam arabul írni. Nem ám semmi mi!?
Szép hétvégét!
Tartjuk, tartjuk, csak időből van kevés... :)
Most is rohanunk az IKEA-ba...
Meg készülünk a sulikezdésre. A fiam Kecskemétre fog járni főiskolára, még nem tudjuk hogy kollégiumban, vagy albérletben fog-e lakni, de őt is készíteni kell.
Szülinapi bulit szervezek, 25 éves találkozót, kutyás találkozót szóval a 24 óra is kevés. :)
A képfeltöltés meg valahogy annyira lassú, hogy fél óra kell neki 3 kép feltöltéséhez. De azért haladok... :)
Katicáról semmi hír, de remélem azért hamarosan benéz hozzánk valahonnan... ;)
Majd jövök még válaszokat írni is, nincs elfelejtve....
Szép vasárnapot mindenkinek!!!
Majd írok még, persze, csak ma képeket pakolgattam fel... Nagyon lassan ment, nem mertem közben netezni sem. :)
Még nem raktam fel mindet amit akartam, de megbolondult a Firefoxom, állandóan összeomlik. Majd holnap folytatom...
Sziasztok!
Erika, ha van időd csak írj, nagyon jó olvasni!
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről