Arab világ, és más érdekességek... (beszélgetés)
Szia Erika!
Nos én egy érdeklδdδ vagyok :)))))
Te hogy állsz a hennával?
Igen, elkalandoztunk kissé, de hát mit írjunk mindennap róluk? :))
Ha jönne érdeklődő és kérdezne, akkor biztos tudnánk neki miről írni, de hát így...
Nekem tetszik a mi kis dumálós fórumunk, biztos előjönnek még az "arabos" témák is párszor, addig meg elvagyunk. :))
Na szóval lányok,hogy a témánál maradjunk:
én is megismerkedtem egy arab pasival,immáron tδbb mint 21 éve,és ha a fórumkérdést egy komolyabb egyén tette volna fel,akkor leírtam volna neki,én mit tettem hogy sikeres legyen a házasságom,és mit tegyen,mire vigyázzon,ha arab pasival ismerkedik :DD
De mivel egy éretlen kislány indította ezt a témát,neki csak annyit tudok mondani,hogy egyenlδre maradjon a játék babája mellett ne a hapsikon járjon az esze..
A másik,hogy úgy érzem ez a topik igen elkalandozott már egy más irányba,de jó volna ha a témánál maradnánk,vagyis:arab pasik,arab témák,mit gondoltok errδl? :DD
Sziasztok!
Azóta már oda is ért a fiad Hajni...
Kellemes, problémamentes időtöltést kívánok nektek a hétvégére!
Na, visszaolvastam. Sajnos ma este is ezer dolgom volt. :( Hétvégén sem nagyon leszek, de azért majd be-bekukkantok.
Hallottátok, hogy tök hideg lesz a hosszú 7végénken? :( Hideg meg szél, brrrr...
Utána viszont meleg lesz megint.
Szép álmokat mindenkinek!
Az elsőnek érkezőnek meg jó reggelt!
walejku assalam!
Ana mníha... Ente kífik? ;)
(lehet nem jól írom, csak így kiejtés után próbálkozom... :))
Csak nem Te is Kanizsai vagy??
Priviben írhatod, ha titok...
HALIHóóó!!!
Sehol senki??
Alsalamu aleikom
keifa halukom?
Szép estét! :)
Persze, jó társalgást, csak egy bizonyos határnál már offolásnak hívják egy témában a társalgást, ha teljesen másról szól.
Ez van.
én is benne leszek:)kedden lesz eskütök?nekünk szerdán du 3kor.
egyébként zugolvasom továbbra is a fórumot:)
Sziasztok lányok !
Még nem vagyok 100% ig mert ma a lányomék kirándúlni mentek és érte kell mennem a sulihoz . (Vcuska ő most 7.es ) :)))))Egyébként írtam privit is :D
Hajni !
Ha jól emlékszem ( de lehet nem ebben a fórumban vagy nem is neked írtam ) Szóval vagy ismerősöm és neki is autista a gyereke :( Mondjuk ő nem szokott dühöngeni olyan nagy mértékben de azt viszont tudom ,hogy ő kocsikban van otthon nagyon , és az országok városait is kivülről fujja. elképesztő ez . Pesten laknak rég láttam őket de egy valami megmaradt bennem . a gyerek már 18 éves de kicsi korától mindig egy ping-pong ütővel a kezében jött ment az utcán . Gondolom ez is a betegséghez társitható . Olvastam amit írtál ,hogy még a kórházba is kerültél :( pedig ő biztos szeret téged és valahogy olyan félelmetes is ez az egész . 2 ember aki szereti egymást Anya és Fia és az élet ily módon közbe szólt egy betegség miatt :(((( Nem lehet könnyü bizony :( Amúgy neked egy kisfiad van ? Ez a betegség amúgy ismétlődhet is ? Örökölhető? Na majd utána olvasok mert érdekes is amit írtatok .
Késöb jövök még .
Addig pusziiii
Az enyém naptármániás is, többek közt...
Több évre visszamenőlegi ismeri betéve a naptárt, hónapokra,napokra lebontva, és még anévnapokat is sorolja...
És az én Kisfiam mechanika zseni lesz...
Nagyon ért az elektronikai cikkekhez...
Volt olyan,hogy Anyuék régebben amikor új TV-t vettek, és bonyolult volt a beállítása, a Ksifiam kezébe vette a távirányítót, és beállította minden féle leírás nélkül...
És a mobiltelefonokhoz is nagyon ért, jobban, mint nagyon sok ember a sajátjához...
Mennem kell, fél 3-ra asthmás gondozásra van időpontom...
Majd valamikor jövök...
nem semmi, milyen rohadt alattomos betegség ez.
És milyen okosak az ilnye gyerekek, emberek.hihetetlen.
láttam az esőembert, nagyon sokáig a hatása alatt volta.
szerintem, aki egyszer megnézi azt a filmet, soha nem felejti el.
Amikor nyugodt, akkor meg lehet ám zabálni...
De sajna a roham...
Volt olyan,hogy mentőt kellett hívni,és a diszpécser felülbírálta, hogy nem indokolt, meg hogy hívjam ki az ügyeletet,igen, de az csak késő délutántól van...
Hát 2x kerültem be a balesetire, mert amikor pakoltam, hátulról leütött, és bezúzódott a koponyám...
Sokszor elfelejtem, hogy dühöngő autistának soha nem szabad hátat fordítani...
Mert ha rájön a roham, akkor baj lehet...
Ugyanis, mint Autista, egy nap ezerszer be-, és kipakol az ágyába...
Bepakolja, kiszedi, majd újra bepakol, újra kiszedi, rendezgeti a plüsseit ide-oda...
De annyira félti a pici cicáját, a kis vöröset, és a szürke nyávogót, hogy még nekem sem engedi nézni, hogy mikor hová dugja...
És amikor megy vissza, akkor meg azt, hogy Anya Te sem nézheted meg, amíg nem jövök legközelebb, hogy hová dugtam azt, amit...
És meg kell ígérnem, hogy nem nézek bele a dobozkáiba...
Igen, csak volt olyan, hogy mivel kulcsmániás, gyűjtögeti a kulcsokat, Anyuéktól elhozta a kamra kulcsát, és úgy eldugta, hogy le kellett vágni a lakatot, és hosszú hónapokig nem került elő...
És legutóbb, Húsvétkor arra ébredtem, hogy a kulcsot odarakta a párnám mellé...
biztos nagyon nehéz neked.
ekkor jutnak eszembe az olyanok, akik felelőtlennek tartják a "tefajta" anyukákat.
mi az hogy valaki beadja a gyerekét?
sajnos nincs választás, főleg ahogy írtad milyen dührohamok tudnak rájönni.
Így látatlannba bevallom egy kicsit félelmetes.
szerintem meg pont ez a legjobb, mármint neki.
Fáj is, amikor jön a Kocsi...
A Kisfiam hangosan sír, hogy nem akar visszamenni, vagy menjek Vele én is...
De nem lehet, és különben is... egy búcsúnak mindig rövidnek kell lennie...
Csak igen, ott van a tudat, hogy majd egy hónapmúlva találkozunk újra, legközelebb pár hónap múlva jöhet ismét haza...
Most legközelebb július végén 5 napra...
Aztán utánna az őszi szünetben, november elején...
És ott el fog telni 3 hónap...
Majd néha azért ide tudok ülni, mert ha nagyon elkezd pakolni, akkor még én sem nézhetem...
Ha belemélyed a pakolásba, akkor Senki nem nézhe rá, mert nem engedi meg...
Nekem is mindig azt kiabálja ilyenkor:
-Nem nézheted, hogy hová teszem ...ezt-, vagy azt...
az biztos, magyar adózás. minél többet dolgozol, annál többet levonnak belőle.:(
Kisfiadhoz nem is tudom mit kívánjak:)
Rengeteg türelmet és, hogy minél boldogabban teljen ez a pár nap.:)
tudom mennyire fontos neked, hisz a gyermeked:)
És mondjanak mások bármit, ehhez kell a legtöbb bátorság, hogy el tudd engedni.
Minden tiszteletem a tied.
Üdv.
Dius
Én szerdáig alig leszek, mert nagy a készülődés, holnap reggel hozza az Intézet kocsija a Kisfiam, és kedden késő délután jönnek érte...
Akkor meg rohanok eskütételre, mert vasárnap benne vagyok a szavazatszámáló bizottságban...
ÚGyhogy 7.-én, vsárnap sem leszek mert reggel 5h-től este 22h-ig kell ott lenni...
Úgyhogy lényegében reggel 04.30h-kor indulok,és 22.30h-ra érek haza...
Nem hiszem, hogy utánna lesz kedvem még a gép elé is ülni, hisz 15 órát kell ott ülni...
De ez az egy nap is 7ezer Ft, nettó, mert a bruttója 10ezer...
Még ebből is levonnak 3ezret...
Röhej!!
Vagyok akkor is, ha ő itt ül, mert van egy pda-nk és azon netezek újabban, csak arról kényelmetlenebb írni, mert az egy kézi számítógép (akkora, mint egy gps, és annak is funkcionál), és nincs billentyűzete, hanem egy kis tollal kell bökdösni a betűket, hogy mit írjon. A betű meg egy mini billentyűzet formájában jelennek meg a kijelző alján. Szóval arról kicsit kényelmetlenebb írni.
De jövő héten már talán itthon lesz a drágám, vagyis a laptopom, és akkor nem okoz gondot, ha párom itt van a gépnél.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Történelmi érdekességek
- Csongrád, Bács-Kiskun megye látnivalói, érdekességek
- 5+1 érdekesség, amit biztos nem tudtál a kecsketejről