Anyukák, akik bármit megtesznek azért, hogy el tudják tartani gyermeküket! Gyertek beszélgetni! (beszélgetés)
Szerintem más is ugyanilyen hsz-eket írt.
Ha ezen a fórumon (eddig) bunkóságokat írnak, akkor mit mondjunk a többire??????
Azért nem klubbot nyitottam, mert nem vagyok qrva és nem is szándékozom annak állni!
Egy elhallgatott, de létező probléma érdekel. Ennyi az egész.
Osztom az előttem szólok véleményét. Ha valaki tényleg nagyon akar, és el is megy munkát keresni, biztos hogy előbb utóbb talál. Én rengeteg helyen megfordultam, hogy beadjam a jelentkezésemet, nem azonnal de lett munkám. Most 3 munkát csinálok. Egy 8 órás, és 2 hétvége.
Szerintem a prostitúció a legmegalázóbb dolog egy nő számára. Nem tudnék tükörbe nézni.
Milyen példát látna a gyermekem?
Én nem értem miért kell olyanoknak is írni ilyen témákhoz, akik nem tudnak érdemben hozzászólni és csak bunkóznak. Mikor a kérdező DIREKT kérte, hogy ilyenek ne írjanak.
Sok értelmezési gonddal és olvasási problémával küszködő ember jár ide úgy látom....
Magam részéről nem jutottam el ideáig még, pedig voltak nagyon mélypontok az életünkben. Olyan velem is volt már, hogy nem ettem én, de ők igen.
Más alkalmi munka nincs? Pultos valami bárban esetleg? Takarítás? Ápolás? Valami?
ha nem vársz negatív hozzászólásokat, miért nem egy zártkörű klubbot nyitsz? :P lehet még itt ilyet azt hiszem.
tudod sosem lesz olyan munka ami a qrvulást kivinné a divatból, ezerszer jobban megéri keresetileg, igen, így aki nem hajlandó megerőltetni magát és van hozzá gyomra az tuti a könnyebb utat választja.
nem igazán értem miért indítottad ezt a fórumot, találgatni sem merek, remélem belátod hogy vannak akikben fel sem merülne ilyesmi soha, de ez egy nyílt fórum...
Ismerek egy nőt, ő konkrétan luxusk... Nem ítélem el, nem vagyok a helyében. Az biztos, hogy nem keres keveset, és az is biztos, hogy ezáltal a két gyereknek mindene megvan, ami pénzért megkapható. Csak a legfontosabb hiányzik, a szeretet. Folyton ordít velük, csúnyán beszél stb. Ezt viszont mélységesen elítélem. Nem tudom, hogy mindig is ilyen volt e, vagy mióta a "szakmában" van, talán az változtatta meg...
Lehet annyira nem vág a témához, de erről ez jutott eszembe
Hát én ilyet nem tudnék egyszerűen megcsinálni, és nagyon rossz hallani (nem lenézés!), hogy valakinek odáig kell lealacsonyodnia. :( Más irányban kéne eszeveszetten kapálózni, valahogy valahol bizos van valami - szalmaszál sokszor adódik.....bár nem tudom, ez összetettebb dolog annál, sokmindenen múlik, többet kéne tudni ahhoz, hogy segíteni lehessen!
Nagyon remélem, hogy lelhető más megoldás!
Ez nekem sem menne!
Volt egy főnököm, aki rohadtul vissza akart élni a helyzetemmel... most is csak csettintenem kéne neki... De azért ennél büszkébb vagyok! Pedig nem vagyok könnyű helyzetben... inkább én nem eszek!!!
Hát, nemtudom minek kéne történnie ahhoz, hogy a testemből keressem meg a rávalót.
Voltunk mi is (vagyis mikor én még kamasz voltam) roppant nehéz anyagi és lelki körülmények között (tesóm rákbeteg volt, szüleim elváltak pont, apám semmiben nem segített) és én azt láttam édesanyámtól, hogy nappal az egyik melóhelyen dolgozik, estére meg ment a másikra. Biztosan könnyeb pénzkereseti lehetőség lenne (már akinek) az általad felvázolt "munka", de régen rossz lenne, ha minden súlyos anyagi gondokkal küzdő nő curvának állna.
Pl. napszámba mindíg el lehet menni kapálni, szőlőbe, stb. Ha feketén is, de majdnem annyit keresnek, mint én irodába.....a minimálbérnél biztosan többet. Persze ehhez melózni kell....de nem hiszem hogy nem lehetne más kiutat találni, mint a prostitúció :(
Bocsáss meg, de vannak emberek, akiket mellbe vág ez a téma.
Milyen építő hozzászólást vársz ebben a témában pontosan? Mit lehet ezen "építőleg" hozzászólni?
Úgy értem, a döbbeneten és az esetleges sajnálkozáson túl.
Gyerekcipőért, pelenkáért eladni a testem???
Takarítottam, vasaltam, időset ápoltam, bevásárlást vállaltam. A kisszobámat kiadtam albérletbe...
De a testemet SOHA!
Arra lennék kíváncsi, hogy itt a portálon vannak-e olyan anyukák, aki bármit, de tényleg BÁRMIT képesek megtenni, hogy gyermeküket el tudják tartani. Vagy tettek-e olyat korábban, ami nem a hagyományos pénzkeresési módszer. Egészen pontosan arra gondolok, hogy a testükkel kerestek pénzt egyszer, vagy akár többször, mert a kisgyermek igényei megkövetelték. Például ezen múlott, hogy étel kerül az asztalra, vagy lesz-e új kiscipő, vagy ruha, esetleg pelenka.
CSAK OLYAN HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁROK, AKI NEM TÁMADÓ, LENÉZŐ, VAGY BÁNTÓ SZÁNDÉKKAL SZÓL! Próbáljuk kulturáltan beszélgetni.
További ajánlott fórumok:
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- Apák akiknek a gyermekük, csak hír!
- Volt már valaki, aki megkérte az apát, hogy mondjon le közös gyermekükről?
- Miért hagyják el a nők gyermeküket egy szeretőért?
- És a gyermeküket egyedűl nevelő apákkal mi a helyzet?
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.