Anyósfóbia (beszélgetés)
"Tudod hány ember nem tudja, hogy mikor van a közeli hozzátartozójuk születés és névnapja?"
pl én.. ha nincs felírva gőzöm sincs, és nem nemtörődömségből hanem mert a sajátomat is elfelejteném ha nem szólnának :D
Igen, igazad van, hozzák a mintát magukkal a nők.
Csak azt nem tudom, hogy tudnak szeretni egy olyan borzalmas férfit, akit egy borzalmas nő nevelt fel. Milyen pasi lehet az akinek az anyja egy hárpia? Brrr. Rossz belegondolni. Na de mindenki megtalálja a társát. Zsák a foltja effektus. Aki egy borzalmas ember borzalmas gyerekét szeret az maga is borzalmas.
Az anyósod is biztos azon gondolkodik, hogy vajon miért nem bír téged elviselni.
Kvittek vagytok:)
Ilyen alapon rengeteg utálatos ember létezik rajtam kívül. Tudod hány ember nem tudja, hogy mikor van a közeli hozzátartozójuk születés és névnapja?
Sajnálatos, hogy van ilyen. És elvileg ez lenne a többség?...
Úgy tünik, szerencsés vagyok, mert az anyós-meny probléma számomra teljesen idegen és ismeretlen. (Megfogtam az isten lábát, hát el nem eresztem!) :)
Nehéz helyzetek adódhatnak, ha épp a szük családi körben vannak egymást nehezen türö, toleráló személyek... De megoldás mindig mindenre van.
Szerintem az enyem sem tudja :D De nem ettol fugg a jo viszony. Meg attol se, hogy mindenben mindig egyetertsunk.
Szerintem letezik anyosfobia, ha nem is orvosi ertelemben - amikor a meny(jelolt) eleve finoman szolva is negativan all hozza az anyos(jelolthoz), ebbol nyilvan nem is lehet soha jo kapcsolat.
Nem vitatom, hogy vannak borzalmas fius anyukak, talalkoztam mar ilyennel. Hulye anyukaju fickohoz eleve ferjhez sem mentem volna, ez mar kizaro ok.
Milyen válaszokat szeretnél kapni?
Ez egy nyílt fórum, ne várd, hogy csupa anyós gyűlölő gyűljön itt össze.
Vagyok, amilyen vagyok... a tobbi meg a masiktol fugg!
bunko "menyek"
Egy igen régóta létezö jelenség újkeletü elnevezése? :)
Jó, hogy engem nem érint. Anyósom és én kedveljük egymást (szinte második anyám).
a te forumod sem normalis!
hulye kerdesre hulye valasz
Szívesen válaszolnék.
De egyszer remélem én is leszek anyós,így nem írom le mit gondolok.
Ó, hogyne létezne.
A gyomrom görcsbe rándul, minden idegszálam megfeszül.
Remélem a menyem sosem fog így érezni irántam. Ha mégis, akkor inkább lőjenek le.
és ő mit érez irántad?
lehet,hogy ugyanezt? :)