Anyós nevelő!! (beszélgetés)
végül is olyan sokat fórumozok és ilyen fórum talikon is vannak 60 körüli emberek:-))Mikor összefutunk nem magázódunk:-))
En tegeznem anyosom ha lehetne...de mivel a fia is magazza(erdekes ugye?) en nem tehetem es igy szoktam meg.
Amugy ha tegezel valakit az nem azt jelenti, hogy nincs meg a tisztelet.....
Magazva is ugy el lehet valakit kuldeni a P*****, hogy szinte varja mar, hogy elindulhasson.
Nem ragaszkodom a tegeződéshez, de akkor nyilván jár nekem is a tisztelet, én így látom.
Nálunk a fiam szülinapján sikerül úgy össze ugrasztani a párommal minket hogy el mentem a buliból,mert szerintük nekem nem ott a helyem!:(
Ezen még most is sírva fakadok!
Pedig csak jót akartam!:((
jobban kinyíltam neki és ő is nekem így hogy letegeződtünk egyébként én mindenkit tegezek:-)))
Nem igy kell feltenni a kerdest....kis aprosagbol lesznek a nagyok....azert illene figyelembe venni masok kereseit is....es akkor nem lenne "aprosagon problemazas"....
nem kis dolog ez ám.....nekem legíalább is
Egyet értek vannak nekem is szüleim de velük már nem beszéltem 12 éve és anyós meg após akkor sem tudja átvenni a szülő szerepét!!Vannak nekem valahol de mégsem mikor oktatnak az csúcs saját anyámtól nem tűrtem el nemhogy tőle először még csak nyeltem de mostmár visszaszólok mert ha kedves vagy ha morcos vagyok akkor is mindig ugyan az a műsor hogy én velük csúnyán beszélek!!
Ez a tegezodes erdekes nallatok [en nem Mo elek}en lehet regimodi vagyok ,de en semmikeppen nem tegeztem volna anyosomat ,es azt sem szeretnem ha a menyem tegezne ez van ,ez az en velemenyem de mindenki ugy tesz ahogy neki jol esik!!
Köszönöm akik ki állnak mellettem!Tényleg nem rossz indulatból panaszkodna??:o
Hát nem tudom,mikor olyanokat mond hogy jobb lenne nekik nélkülem,és én csak rossz embert nevelnék a fiamból/már fiaimból!
Szerintem a nevelésnek ehez semmi köze!Anyó pont azért ilyen mert szar családból származom!
Hidd el nekem hogy nem nevelésm miatt vagyok ilyen...
Na, látjátok, ez a baj, ilyen kis apróságon problémázni....
Sajnálom, ilyen tegezős gond nekem is volt csak az apóssal... csak vele nem tegeződtem a családból, és ami engem külön idegesített, hogy ő egyolalúan mindenféle kérdezés nélkül tegezett engem. Szerintem az a megalázás egy enyhe formája, de legalábbis tiszteletlenség figyelembe véve, hogy felnőtt nő vagyok.
Az a baj hogy az enyém a szemembe nyal fal dícsér én meg nem hiszek neki mert visszahallom miket mondd rám .....és mikor ölelget ki nem állhatom!!!Valahogy nem tudom előtte magam elengedni és az csak 1 hogy letegeződtünk 1 éve már előtte 13 évig magáztam de mivel új sógornőm lett az tegezheti akkor mostmár én is aha ez igen aki 3 hónapja van a családban egyből én meg 13 év után ez van!!
De mi legalább bevalljuk, persze irígy vagyok, de azért mert nem érdemli meg amit kap a páromtól, sokkal többet kéne neki adni (törődésben, szeretetben) és tiszteletben tartania a döntését (engem). Meg az a hozzáállás, hogy az anyám akar lenni. (Nekem nicsen) De ezt nem tudja felfogni, hogy nem pótolható. Én örülnék egy jó anyósnak, de nem kell pótanya, és jó lenne ha ezt nem is hangsúlyozná (pl.: Hát ilyenek a szülök ezért mondom én ezt neked stb..) szóval ilyenkor elkerekedik a szemem. Ma is felhívott, és akkor beszél magukról mint mama meg papa.... egyik sem, kikérem magamnak...
Szo sincs utalatrol...avagy vannak kivetelek ahol utalat van....de szerintem senki nem utalja itt az anyosat...csak megvan rola a velemenye.Gondolom ez kolcsonos....
nyissatok 1 olyan topicot is rajta-))
Hat lanyok oszinten meglepodom ,hogy miket irok a duh es az ellenerzesek letagloznak,uristen...ez var ram itt szinte mindenki utalja az anyossat,ez orulet!!!!
az nem gáz furjátok fel az ajtófélfába és ha nem kell lekakasztjátok!!!!
ördögien igazad van!!!! ( és még a hsz száma is 66 :D )
irígység nálunk is az egyik ok...
Bocsi, hogy erre is reagálok, de ha a második neve a kisfiúnak Zoltán, akkor miért ne szólíthatná a papa annak. Elvégre azért adtatok neki két nevet.
A piálás már más kérdés:-(((
:-SSSSSSSS Szegénykém nem szabad a gyereket apósoddal kettesben hagyni ez tuti meg el is ejtheti!!!Vigyázz rá ha megsértődik card le!!
Tényleg azt hiszem, hogy irigyek ránk. Nem tudok másra gondolni. Nem tudja feldolgozni, hogy "életben tudom tartani" a fiát. Kap enni (jobbat mint nála), intézem a hivatalos ügyeit, nekem sikerült elérnem, hogy suliba járjon neki nem stb... szóval más oka nem lehet az apró kis szúrkálódásainak.
Ehhez nem kell anyósnak lenni...
Senki ne bántsa dalária-t. nem bántásként indult a fórum. pont jelen voltam a születésekor. Ide mindenki írja le a broblémáját, milyen az anyósa és milyennek képzeli el az ideális kapcsolatot. Aztán majd jönnek az anyósok , elolvassák és tanulnak belőle. Remélem.......akinek meg nem inge ne vegye magára. A jó anyóst úgysem bántja a menye....vagy ott meg a meny rossz? No. akkor az anyós írjon ide.......mindent lehet.
jó ilyet már velem is csinált az anyós, hogy megmutattuk az új fasza mosogatógépünket, és lefitymálta
de én ezen csak nevetek, mert nem tudok mást tenni, pedig rosszul esett mert nagyon drága volt és sokat spóroltunk rá
További ajánlott fórumok: