Anyák fóruma (beszélgetés)
Megyek, míg alszik...haladok tovább. Aztán majd visszanézek. :) Jaj, a virágaimat is kint hagytam. Szedtem aranyesőt. :)
Ki az? Jackie Chan? :)
Én is megyek mosogatni és vasalni. Petra kint alszik. Olyan édes volt, elfáradt a nagy magyarázásban és forgásban. Úgy szeretem! :)
Fú, ne tudd meg, nekem is kellene. 68 kg voltam, mielőtt terhes lettem, de általában 63 szoktam lenni. Aztán 85 körül mentem szülni. Azóta 78 és 81 között ingázok. Mondjuk addig nem akarok fogyózni, míg szoptatok. Addig megeszek, amit megkívánok, mint várandósan. Aztán majd. A babám az első! :) Meg a nasika :)
de mégis.. valaki jön.. :-)
Petra baba alszik?? a fiúk még alszanak, pedig már bekapcsoltam a tv-t, mosogattam, meg ilyesmi, de semmi mozgás a szobájukból.. :-)
Hogy hogy csináltad...nem is értem! Ha be is tudom valahova tolni az előtérbe, nem merem otthagyni, mert sokszor mindenki visz, amit ér. És a babakocsink speciel kölcsönbe van...
ez ne ér.. :-) én fogyózok, te meg nasizol????
nekünk is volt olyan nagy terepjárónk és egyszerre toltam a sportkocsival, mert Matyi is babakocsizni akart újra, mikor Ákos megszületett.. :-) sokat erősödtem azokban az időkben.. :-)
na, nem majdnem, hanem már több is! Valaki üssön a kezemre! :D
Oh, szia! :)
Hát azt elhiszem, de nagyon édes! :D
Na, válaszoltam és reagáltam mindenre, erre még morca is eltűnt... :)
Na majd visszanézek akkor.
Bakker kinyitottam egy üveg nutellát! Le kéne tenni, mert már majdnem a fele hiányzik! :)
vicces.. :-) főleg, mikor Matyi előadja az eladóknak is, hogy ott áll mellette.. :-) eleinte csak néztek rá, és nem értették.. :-) most már veszik a lapot.. :-)
Mondjuk én is inkább erre játszom! :D
Szerintem ez így jó. Én mondjuk ha mese, akkor azokat az igazi régi meséket fogom nézetni vele (Hófehérke-de a régi verzió, meg ilyenek), nem ezeket a brutál öldöklőseket...tudom, hogy Te se olyat nézetsz velük, csak mondom.
Meg a természetfilm. Apa nagy természetfilm rajongó, úgyhogy szerintem sokat fogják együtt bámulni azt is! :)
Egyébként mesélés szempontból nekem eszembe jutott, hogy van egy diavetítőnk a sufniba...elő fogom szedni!
Nagyon jó! Egyszer elmennék veletek vásárolni! :)
Már így szakadok a nevetéstől, ahogy olvasom a vásárlásotok menetét... és milyen Michael Jackson társaságában vásárolni?
Hát vidéken lakom. Apa dolgozik, barátnők min. 30 km-re tőlem, egyik mamáék 40 km-re, másik mama nem sokszor ér rá mostanában...hugom még kicsi, öcsémre nem lehetne hagyni...e van...
Hát igen. Én mondjuk azt várom, hogy ne kelljen már nagyon beöltöztetni és tudjon ülni, mert akkor előkapom a sportkocsit és uccu. Ezzel a terepjáróval elég kemény a helyzet! :(
hahó, bocs, hogy eltűntem! :)
a keresztelő máj. 30-án lesz. :)
oké.. este itt leszek, várlak vissza.. :-)
mi is kertes házban lakunk és kint vagyunk amennyit csak lehet.. :-) ebből kifolyólag most nálunk is kevesebbet megy a tv, mit a téli hónapokban.. :-)
Most mennem kell, este visszanézek még, csak sos-ben el kell intéznem valamit. További szép napot!
Mivel mi kertesházban lakunk a gyerekek tévézése max az esti órákra korlátozódik. Mesét dvd-n szoktak nézni főleg a régi magyar gyerekfilmeket, tévéjátékokat vagy a disney meséket. A disney tv-n mennek még olyan filmek amiket szeretnek pl. H2O , Hana Montana...stb. De általában inkább társasoznak, vagy kint vannak a kertben
én azt gondolom, hogy mivel ebben a világban élünk, kikerülhetetlen, de azért igyekszem, elérni, hogy minél kevesebbet nézzék.. viszont ami tetszik benne, hogy mivel rengeteg természet filmet láttak már, amit mindig meg is dumálunk, Matyinak hatalmas "ismeretanyaga" van a világ dolgairól.. :-)
Matyinak hatalmas fantáziája van, és ha elkezd sztorizni eljutunk a csirkecombtól egészen Afrikáig.. :-)
tényleg erről jut eszembe, szerintetek mennyire ártalmas a tévézés a manóknak..?
nálunk mindig van valamilyen aktuális mese, ami a kedvenc és azt nézik amikor esznek, vagy éppen elfáradtak.. viszont ilyenkor mi is nézzük fél szemmel és folyamatosan megbeszéljük a történéseket.. ja, meg a természet filmeket nagyon szeretik nézni.. :-) mást nem szoktam nekik bekapcsolni..
Hát ez tök aranyos. Az enyémek már kinőttek ebből a hordozunk mindenkit magunkkal korszakból. Nálunk maci mánia van, azok jöttek mindenhova velünk.
amúgy segítenek is, mert Matyi is ír mindig bevásárló listát, meg a pénztárnál, ha mögöttünk nincs senki, ők pakolják fel amit vásároltunk, ő fizet, meg ilyesmi.. csak annyira játszanak ilyenkor is, hogy egy idő után már nem tudnak koncentrálni a vásárlásra.. :-)
azért nem olyan vészes a helyzet.. :-) unatkozni nem szoktunk azért vásárlás közben sem, mert általában "velünk jön" Matyi összes barátja ( most leginkább a dinók, Tappancs és barátai, de jönni szokott Szilaj a paci, Tarzan, a gorillák, hatalmas medvék, néha Michael Jackson, meg Jackie Chan, úgyhogy vagyunk elegen).. :-) és közben folyamatosan gyártja a jobbnál jobb sztorikat.. :-) a sokadik üzletnél érthető módon már nehéz koncentrálnia a vásárlásra.. :-) és most már Ákos is kezd belejönni a sztorizgatásba.. :-)
További ajánlott fórumok: