Annyira elegem van!! (beszélgetés)
Ezt írtad:Nekem van a legjobb PÁROM akit csak kérhetek"
akkor miért nem kérsz tőle segítséget..?valamennyire csak ismer már..talán ketten megtudnátok oldani..
Konkrét rosszakat írjál, a többi csak önsajnálat, ami néha jólesik az embernek, de nem szabad tartósan beleragadni.
Mi a rossz az életedben?
Ezek amiket leírtál, ezek nagyon általános dolgok és normálisak is. Nam akarom elbagatellizálni a témát, de ilyeneket mindenki érez, akár tartósan is. Ez a normális, tessék tudomásul venni. Ami a nem normális, hogy nem vagy hajlandó megtanulni ezeket kezelni, ez egyrészt életkori sajátosság, mert a gyerekkorodba már nem bújhatsz vissza, igazi felnőtt életet még nem mersz, nem akarsz, vagy nem tudsz élni különböző okok miatt, másrészt egyedi adottság.
Nem próbáltál még vele beszélni?
Illetve nem lát rajtad semmit?
köszönöm a virtuális fagyit..:)
számomra abban van a boldogító hormon..:)
Most mit csináljak?Mondjam szegény emberemnek hogy ülj le,figyelj,depis vagyok és mikor nem látsz bőgök és "rossz" gondolataim vannak?!
Biztos nagyon díjazná hogy ápolnia kellene a lelkem.
Én megyek minden nap szinte, az utca sarkon van a legfinomabb fagyi. :DDD
Ha felkel a gyerkőc el is sétálunk...hozzak neked is??
További ajánlott fórumok:
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!