Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Igen németül van, szivesen elküldöm.
Akkor köszön, nem kérem. :-)
Németül van. Gyakorlatilag egy német nyelvű könyv.
Írd meg légyszi nekem is!
Te nem érzékeled ezt, mert magad sem fordítasz figyelmet arra, hogy érthetően írj.
A belső harmónia mindenben megnyilvánul, a stílusban is.
Szerintem semmi baja a nyelvi stílusnak értelmesen írnak miért nem jó a földhöz ragadt szellemek közt lenni.
Köszönöm, szívesen fogadom!
Amit ajánlok az nem egy cikk hanem nagyon érdekes olvasmány, én is olvasom ☺ ha érdekel priviben megirom.
Köszönöm!
Mert a téma érdekel... csak nem boncolgatom nyilvánosan, hiteltelen oldal meg rengeteg van.
Neked tudnék ajànlani valamit mert tudsz németül.
Megnéztem az oldalt. Az én számomra hiteltelenné teszi a nyelvi stílusa.
[link]
8 lehetséges ok, ami miatt egy szellem röghöz kötött és nem tud tovább lépni
Az út, mint köznév valóban kisbetű, de ha olyanra használod, amivel nyomatékosítani akarod, hogy az milyen fontosságot fejez ki a számodra, akkor a nagybetű az ezt jelzi és megengedett.
(Jó példa erre a "Ha beléptek a nagybetűs Életbe, akkor...")
Megpróbáltam azon a szinten.:)
pedig van még ennél meredekebb is, hidd el, nem minden hozzánk hasonló nyugis, te pontosan ugyan azt a szöveget tolod mint a reikis barátom, ez a végtelen békességes akármi... ismered a modást ugye? Ami nem a te gatyád... szóval nekem nem fog hatni a stílusod, akkor már inkább versemberé.
Bocsi nem dumcsizok a modival, viszont korrektül leírta a HOXA.hu szabályai megengedik aszabad vélemény formálást, mégha az teljesen más is mind a fórum téma de azt is korrektül levezette, ha azonosvéleményeket akarok látni, lehet csinálni zárt klubbot ahova bárki nem jöhet.
Nem biztos, hogy kiabál, csak nyomatékosít,
Már látom te is afféle erőltessük a feltétlen békességes nyugalmat, ember vagy, mint 1 török ülésben ülő tibeti szerzetes,,, na szépen fogadd el, hogy nem mindenki ilyen, még az "ezósok" közül sem!
teljesen jól mivel nem vérig sértettem őket csak kifejtettem a véleményem amihez jogom van,
nálunk régen szabadság út volt,kinek csípte a szemét.a mi falunk régen szolgaegyháza volt.még megérhetjük,hogy visszakeresztelik.bőven behintik szenteltvízzel.
Felőlem is mindenki abban, amiben neki jól esik.
Még beszéljen is róla mindenki, érdeklődve "meghallgatom".
Csak senki ne érezze a magáétól többnek, különbnek magát másoknál, mert az gáz és ciki.
Azt szokták mondani bölcs emberek: mindenkié egyformán büdös ...
😇
Lehet,hogy ő Út út-ra gondolt, mint amikor egy településen egyszerűen egy út neve Fő út. Mindig csodáltam az ilyen fantáziadús útneveket.
nekem is van olyan szomszédom,aki templomba jár,egészségére,a lányom a lélekvándorlásban hisz.mi vagyok én megmondó?kit mit csináljon,miben higgyen?amiben jólesik.
nem akarok kötekedni,de az út,kis betű.
mindjárt jövök én is seprűnyélen.
Na, ma aztán termeltetek! :o))
Visszaolvastam, de fáradt vagyom bármit is hozzátenni, de küldök Mindenkinek egy kis frissítőt, hátha csitulnak a kedélyek. Egészségetekre!
További ajánlott fórumok: