Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Ja!És te is szégyeld magad!
Szerintem anyádnak nincs szüksége testőrre,sem hátvédre ,sem ilyen védelemre .
Ő mindig is tudta mit,hogyan akar,és ha nem tetszett neki akkor lépett.
Ha nem kívánja figyelni ,hozzászólni,irányítani a fórumot,akkor te se tedd helyette!
Életedben egyszer merted vállalni önmagad,és máris viszakozol?Hátba támadod azokat az angyalkákat akik végre kihozták belőled ezt?
Szégyeld magad!
Ja,és nem is volt miért megvédeni,mert senki nem bántotta Lualajt!
Túlreagálás az egész,de ha gondoljátok,inkább nem rontom itt az úgynevezett 'színvonalat'!
Majd FishTib emeli:P
Kedves György!
Háta mögött nem szokásom senkiről sem írosgatni,nemhogy beszélni!Megjegyeztem,hogy itt volt Lualaj,és hogy ő saját maga elmondása alapján,nem igazán ért a géphez,ennyi volt,mit írtam!Felesleges felkapni ezen a vizet,vagy túlprodukálni a dolgokat!
Nyugodtan nézz be máskor is,szerintem nem volt sarki kocsmás a hangulat,egy fórumot meg nem kell vezetni,mert oda szabadon beírhat bárki véleményével,stb!És szép számmal írtunk angyalokról,és más érdekességekről,ha nem tetszik,nem muszáj azon részét elolvasni,köszönöm!
Érdekes,hogy csak nekem címezted a hozzászólásodat,mikor előttem is megjegyezték,hogy itt járt Lualaj!!
Csak észre kéne venni,mielőtt itt vádaskodik!
Igen, nagyon volt más is, de ezt vállalom. Vagy érted/érzed vagy nem.
Jó éjt neked is.
Itt más is volt, nem csak tisztelet ..... szerintem. :o))
Jó éjt!
Az Úrnak meg kell adni azt, ami neki jár!
Tisztelettel fordult hozzánk, így tisztelettel válaszoltam.
Ez a minimum.
Üdv
Kedves György!
Bátorkodom néhány mondatot leírni az Ön szíves bejelentkezését üdvözölve.
Ez a fórum az angyalokról szól. Az Ön kedves édesanyja mindent megtett azért, hogy ez a fórum az ő gondolatmenete szerint menjen, de nem talált igazán recipiens partnert/partnereket, így adódhatott, hogy félresiklott a fórum menete, hangneme.
Elnézést a múlt éjszakai tivornyáért, igyekszünk a téma méltóságát megőrizni.
Valóban örülök, hogy egy ilyan kellemes, választékos hozzászólást is olvashatok itt. Ritka kincs!
Szívesen látjuk Önt is, és a kedves öccsét is itt a fórumon.
Tisztelettel: dr FischTib
Tényleg így érzed??:))
Szerintem beszélgettek,fecsegtek,viccelődtek és jól érezték magukat az emberek!
Őszintén sajnálom ,hogy akkor nem voltam itt ,és kimaradtam mindebből.
Sarki kocsma hangulata,ugyan már ,te még ne járj oda ,túl fiatal vagy hozzá,nem igaz?:))
De amíg nem jön Lualaj,addig emelhetnéd a nívót ,a fórum értékét saját felvetéssel,témával..hmm?NOS?:))
A fia vagyok Alexander György!
Én nézem! Kiváncsi voltam rá, hogy milyen a fórum. Jókor nézelődtem most is. Éppen egy megjegyzés volt Róla. Jelenleg abszolút nem érdekli a fórum sora. De ezt tudja az akinek átadta bár egy mondattal sem védte meg eddig.
Nos megjegyzem,hogy a fórum olyan mint Önök. Gyenge, nívótlan és üres. Primitív locsogás az egész semmi több. A sarki kocsmák hangulata jut eszembe róla.
Fiatalember ha jól tudom Angyalfórumról volt szó eredetileg, mintha azt kellett volna tovább vinni. Nos ez nem igazán sikerült ugyebár?
El kellene gondolkodni azon, hogy minek mi a szerepe.
Ha hozzáfüznivaló van tegyék meg! Még visszajövök holnap is. Lehet véleményezni. Ellenőrzőm a fórumot, vagy én vagy az Öcsém. Ő sem lesz kevésbé határozatlan legyenek nyugodtak.
Lualaj messze jár felesleges bántani. A fórom mikéntje egyáltalán nem érdekli jelenleg. Azt már Önök is tudhatnák, hogyha itt lenne hozzászólna az biztos. Nem ildomos róla a hátamögött írni. Jobb az ilyet egyenesbe elintézni, ha jön.
Jó éjszakát Önöknek. Érezzék jól Magukat.
Tudjátok mit,én is megyek :)
Jó éjt Mindenkinek :)
Na asszem,lemerült az aksim,így elballagok szépen csicsikálni,amig még tudok:)
Jó éjt!
:)))
Hát,de jóvóna,nem?:)))Ha benyitna:))
:))Hát ti maradhattok nyugodtan,de én lassan lépek:P
Zolcsika már bealudtál?Be vagy lassulva.Vagy semmi kedved semmihez,he?:)))