Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Igen Fisch, kissé le vagy maradva ..... történt itt néhány kacifántos dolog ....
:o)
Igen, de nem mindegy, hogy naponta mondjuk 4 emberrel találkozol, vagy 400-al.
Az én munkám nagyon PC-hez kötött. A kapcsolati köröm: a családom, néhány angolt tanuló tanítvány, és néhány családi barátunk. Itt igyekszem a pozitívot, az előrevivőt hinteni.
FT
Na, tudtam, hogy hülyeséget írok....:(
Most nézem, hogy lualaj aug. 06-án elhagyta a "küzdőteret". Csak Fényhozóban bízhatunk.
Azért érdekes! Lualaj - mindenki tudja itt kiről beszélünk - szól éppen fegyverről. Azt írta búcsúzásakor: "leteszem a kardot"
Ki beszélt itt harcról? Tudtommal senki.
Ő érezte harcnak...? Sosem tudjuk meg...
FT
Minden eszköz ott van a kezedben:)
Ha emberekkel foglalkozol,nem kell eszköz,csak te,meg az ember.
Szia T. :o))
Mióta alkalmazod az AK-t?
Hi,
Én a környezetemben maximálisan kifejtem ebbéli tevékenységemet - hű, de választékos voltam -, de azért meg vannak a határok.
Én teszem a dolgom, akivel kapcsolatba kerülök annak igyekszem segíteni, igyekszem a negatív gondolataimat a minimálisra csökkenteni... én, mint földi ember ezt tudom tenni.
Ha több eszköz lenne a kezemben, nyilván szélesebb kőrben közvetíthetném a pozitív gondolataimat.
Ennyi.
Pontosan olyan törékeny ember vagyok mint ti, de én az agykontrollal egészen jó irányba tudtam vinni az életemet.
FT
Sziasztok :) él a topic,juhhhééé :)
FT: melyik eszközt találtad meg az AK-ban?
Szia,
Köszi, tökre igazad van, de én találtam az agykontrollban olyan eszközt, amivel/amikkel ezeket kezelni tudom (úgy érzem most).
Inkább a környezetem segítésére vonatkozott ez a kérés, akikben azért benne van a "frász".
FT
"Segítsetek ebben a piszkos, szutykos, korrupt, stb. világban megértenünk a létünket, a fájdalmainkat, dühünket... "
Akkor itt az idő felvállalnod őket...
Sziasztok,
Lehet, hogy nagyon le vagyok maradva itt, az események forgatagában, de a következőt gondoltam.
Lualaj és Fényhozó két autentikus személy itt, az adott fórumon.
Lualaj tud beszélgetni az angyalokkal, Fényhozó tudja, hogy ő angyal. Kell ennél több?
Gyakorlatilag ők mindenre tudják a választ..., vagy nem?
Van itt olyan hozzászóló (én is ezek közé tartozom), aki az egyszerű "van"-jában él, dolgozik a hétköznapjaiban /ha van mit:(/, az evilági valóság "minden nyűgét és nyilát" viseli, mindeközben vannak olyan, fentemlített, hozzászólók, akik más dimenzióból tekintenek ezen árnyékvilágra.
Kérünk, mi, "van"-ban élők: Segítsetek ebben a piszkos, szutykos, korrupt, stb. világban megértenünk a létünket, a fájdalmainkat, dühünket...
Előre is köszönjük építő, erősítő tanácsaitokat, véleményeteket.
Üdv: FT
Simán:))
Mint a visszajáró aprót.
Szia, K. Fényhozó, legyél egy pozitív, előrevivő lélek ezen durva világunkban!
Azt szeretném kérdezni: Ki mondta, hogy te "testet öltött angyal" vagy, ill. honnan tudod, hogy az vagy?
Köszi a válaszod: FT
Én úgy gondolom,hogy az lehetett a feladata (már ha hiszünk a reinkarnációban ,és abban ,hogy minden okkal történik),hogy megtanítson arra,hogy elfogadd a történéseket úgy ,ahogy történtek.
Azt hiszem ,nem sikerült neki,egyenlőre.
Ne őt akard visszakapni,csak nézz előre:))
Sátán,kontra Isten....Jézus,kontra Júdás....
Jó,kontra rossz.
Fény ,kontra árnyék.
Yin ,kontra Yang.
..balablabla.....
Jó vagy rossz,csak az emberek számára létezik.
Júdás rossz volt?áruló,Bűnt követett el?
Dehogy .Más szemszögből vizsgálva olyan dolgot tett ,amihez belső erő és valódi tudás és látás szükségeltetett,hallhatatlanná tette Jézust.