Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Igen !
Egyertelmu hogy angyalok,egiek s , mi több maga az Atya - uristenke kiseri es mindeg is kiserte az en eletemet :) Nagyon elegedett vagyok vele/veluk :D
Köszönöm jól vagyok. Bizakodom, hogy felébred téli álmából a fórum:)
Most kicsit mérgelődöm, mert az eső bezavart a kertből. Remek alkalomnak ígérkezett egy kis kertészkedésre a hétvége, de így nem sok lesz belőle. De ugye semmi nem történik ok nélkül! Nyilván ennek is meg van a maga oka.
Most kicsit böngészek a neten és zenét hallgatok, újra felfedeztem Al Bano és Romina Power dalait, mind között kedvencem a Liberta, a család nagy bánatára folyamatosan ezt hallgatom:))
És Te hogy vagy? Hogyan telik a hétvégéd?
Szép napot mindenkinek!
Üdv Encsi:)
Szia Shally!
Őszintén örültem kedves,őszinte gondolataidnak. Remélem,hogy sikerül a későbbiekben olyan hangulatot teremteni,ahol mindenki jól érzi magát, legalább is az aki idetéved. Biztos lesznek majd történetek a későbbiek során, amelyek tanulságokat hoznak magukkal, vagy csak élmény meghallatni.
Csodáltos barátnőd lehet, szívből gratulálok hozzá, mert szerencsés vagy a barátságával.
Én is azt tapasztaltam, hogy akik keresik a társaságomat és panasszal élnének egyszerűen elfelejtenek mindent,mert - állításuk szerint - nyugalom és szeretet érzésük van, elementális erővel.
Adja Isten,hogy így legyen! Én is azt tapasztalom,hogy ha valaki Velem beszélsz ugyanolyan szeretettel reagál,mint én.
Nagyon szépen köszönöm. És köszöntő soraidat is.
Egyetértek veled Shally, valóban azt kapjuk vissza, amit adunk. Munkám során nagyon sok emberrel van személyes kontaktusom, lassan harminc éve végzem ezt a munkát, szeretet nélkül ki sem lehetne bírni, mert megkeserednék. Számomra pozitív visszajelzés, amikor a civil életben találkozom azokkal az emberekkel, akikkel hivatalból volt kapcsolatom és szeretettel, mosolyogva köszöntenek, megállunk egy-két őszinte szó erejéig. Higgyétek el nincs nagyobb köszönet a munkámért, mint az emberek szeretete.
Ha telefonon történik az érintkezés akkor is átsugárzik a szeretet. A hangszínünk, a hanglejtésünk a mosolyunk elárul és ezt megérzik az emberek. Tudjátok nem mindig lehet mindenki kedvére tenni, hisz kötnek a szabályok, de a "nem"-et is lehet úgy közölni, hogy a beszélgetés végén megköszönik azt is és ehhez nem kell más, csak szeretet, amiből annál több lesz bennünk, minél többet adunk.
Szia Lualaj!
Örülök, hogy visszajöttél, hiányzott már a fórum régi hangulata, amit te teremtettél ide.
Fontos ezekről a dolgokról beszélgetni, mert a szeretet a minden, és a legfontosabb dolog a világon.
És amit észrevettem, ha tényleg igzai őszinte tiszta szeretettel beszélsz egy emberrel, nem is tud másképp reagálni rád, csak kedvesen.
Nekem van egy ilyen barátnőm, aki annyira teli van szeretettel, kedvességgel,örömmel, ha vele beszélek minden negatív gondolatom elszáll, még panaszkodni is elfelejtek. :)) Akaratlanul is szeretet adok vissza neki.
Szervusz Quad!
Megmondom őszintén,hogy elámultam azon, ahogy saját gondolataimat vagy ki nem gondolt gondolataimat ilyen csodálatosan fogalmaztad meg. Egyszerűen és nagyon szépen. Látszik,hogy tisztában vagy az adás örömével és a kapás gyönyörűségével. Odafigyelsz arra akit szeretsz.
Igazad abban teljesen,hogy az ember szeretetre született!De vajon tudja is. Te igen, ezért tudsz utat mutatni, a lámpátlannak. Nálad szívből jön, ez érezhető minden sorodon, és bőséges élettapsztalat van mögötte. Ez kortól független.
Ez mondat nagyon igaz!
" A szeretet elfogadás épp oly nagy képesség, mint a szeretni tudás. Annak aki szeret tulajdona az egész világ.
Milyen igazad van. Hiszen Te a végtelent hirdeted, míg az emberek a végtelen szeretetet keresik, de nem igen találják.
Mégegyszer köszönjük szépen a tartalmas hozzászólást és a csodálatos dalokt.
Én magam is végighallgatom Őket! Biztos csodálatos perceket szerezve általa.
Remélem,megfordulsz a fórumon máskor is beszélgetni és tanítani minket a szeretetre. Esetleg ha tudsz,mesélj róla történeteket.
Köszönjük szépen!
IGEN! Érdekes és elgondolkodtató! Higgyétek el, ott nekem is nagyon sok élményem volt. Tanulságos! Nem volt szervezés, csak spontán este, de szép és tartalmas. Égtek a gyertyák szólt a zene és 10 ember a földön ülve, fekve beszélgetett és élvezte a szeretet érintését, ahogy körül ölel mindenkit és mindent az önzetlen tiszta szeretet. Ettől megváltozott a légkőr percek alatt.
Figyelemre méltó volt egy egy érdekes mondat, egy egy férfitől és nőtől.
- na ne gyürd össze a ruhámat - egy hölgytől.
A hölgy párja megszégyenülten akart elsurranni, de nem engedtem,mert tudtam,hogy itt kell tisztázni,hiszen Ők találkoznak máskor is és ne maradjon keserű száj íz. Megkérdeztem a lányt!
- Olyan nehezedre esik a párodnak a fejét az öledbe venni?
- Soha nem szoktam, ott a párna!
- Itt az ideje,hogy elkezd, ha én meg tudom tenni, olyannal aki rá van szorulva és nem a párom, akkor Te miért tartod rangon alulinak,hogy öledbe fogd annak a fejét aki szeret és aki a társad! Nem nagy kérés. Sokan örülnének, ha megtehetnék, de nincs rá mód. A ruhád meg egy szabadidő ruha, nem lehet Vele gond. Csak az önzéseddel.
A többiek is rászóltak, majd "kegyesen" megengedte. Érdekes módon a férfi még igy is hálás volt érte, és felém is küldött egy hálatelt mosolyt. Aztán azt láttam, hogy egyre jobban megszokják a helyzetet. Sőt élvezték is.
A másik pár esetében a férfi ezt kérdezte halkan?
- miért nem tudtok minket otthon is szeretettel körülvenni, miért nem bújhatok hozzád anélkül,hogy megkérezd mit akarsz megint? Mert akkor már szégyelem mondan,hogy csak hozzád szeretnék bújni és megnyugodni.
Szeretet! Igen azt szeretnék, mert abból kapnak a legkevesebbet. Valahogy a mai nők nem figyelnek oda a párjaikra.
- Én nem tudok ilyet nőt egyet sem, csak Téged Lu, de rólad meg nem is tudtuk,hogy ilyen sok szeretet van Benned.
Ami a legszebb ajándék volt,hogy ketten hárman azt kérték:
"Taníts meg mindket szeretni és fogadni azt, örülni a szeretetenek.
Ezért aztán meséltem. De igazából mások is vannak akik tudnak arról mesélni,hogy miként élték meg a szeretet hozzájuk áramlását milyen formában. Lehet,hogy szerelem kapcsán, lehet hogy máshonnan, de biztos sokunknak van története Róla.
Én megköszönném, ha férfiak is írnának és mesélnek arról,hogy mit szeretnének, mire van szükségük a boldogsághoz. Milyen helyet foglal el a szeretet az életünkben?
Kit mivé tett a szeretet adása esetleg kapása.
köszönöm,hogy hozzászóltál, mert ezzel máris megértetted a lényeget. A férfiak nagyon vágynak a szeretetre, ölelésre, simogatásra, és annak értékelésére amit csinálnak. Kevés az a tipus aki ez nem szeretné, még akkor is,ha eljátsza a macsót. Azért játsza,mert neki az a szerep jutott, de én már láttam 2 méter magas férfit is könnyezni,mert szeretetre vágyott, de nem merte mondani, és nem vette észe rajta senki,hogy csak oda szeretne bújni valakihez,aki közli felnőtt embernek nincs szüksége butaságokra.
Valóban? Nos szeretettel várom a férfiak, fiúk hozzászólásait. Gondolom lenne aki tudna, mindegy hogy milyen aspektusból, de kezdjük el és akkor tudunk együtt egy finom tea mellett elgondolkodni a hallottakon és megbeszélni azt egy lány zene mellett.
Azt azért elmesélem,hogy bár mindíg bennem volt a szeretet adása, de úgy éreztem,hogy talán nem örülnek neki.
Igazán, felszabadultan szeretni, és boldogan adni, engem is valakinek a végtelen, odaadó, gyöngéd szerete tanított. Aki úgy tudta adni a szeretet mint még soha senki. Nem mondta,hogy várja, de éreztette,hogy ő ad másnak, az neki is jól esik,és a boldog ha átélheti a szeretet erejét.
Hát így tanulunk és tanítjuk egymást!
Köszönöm,hogy meghallgattatok.
Sziasztok!Mert mi is a szeretet valójában!?
Ez a szó: szeretet,élettel teli valóság segít feloldani és feloldódni; megérteni és megértetni; megtartani és elengedni.
Mert ember. És az ember hatalmas erővel egyesíti magában a természet földi jelenségeit a világmindenség távoli fényeivel.Mi volna hát csodálatosabb az embernél? Ő az élet s az életnél semmi sem csodálatosabb.Ő a Nap, a Hold, a csillagok, a kő, a fa, a fűszál egy-személyben; és mégis több náluk,mert szeretni képes.
Az ember szeretetre született. Mert egyedül az ember képes szeretni és szeretetet elfogadni. A szeretet elfogadás épp oly nagy képesség, mint a szeretni tudás. Annak, aki szeret, tulajdona az egész világ: a Nap, a Hold, a csillagok, a kő, a fa, a fűszál.A szeretet által előtűnik a fejben a gondolat, beteljesedik az alkotás, termékennyé lesz az akarat, és megvilágosodik az út, amelyet az élet neked szánt.
Másként pedig :
Öszhang -eggyéválás -tűz és víz vulkán-gejzír
"...Megismerni csak akkor tudlak, ha részt veszek benned, ha belülről éllek meg. Ha nemcsak látlak és tudok rólad, de érezlek is - ha "én" minden idegszálammal megtapasztalom milyen "te"-nek lenni. Ezt nem lehet kívülről, csakis belülről. A megismerés a "jártál bennem" - "jártam benned" kölcsönös élménye. Ismerem a titkos utcáidat, lelkedet és tested rezdüléseit, érzékenységed, magányodat, vadságodat vagy félelmedet - azt, hogy mersz-e szeretni egyáltalán. Tudsz-e adni s elfogadni? - most derül ki valójában. Mert amit adsz, most azt magadból adod. A titkaid adod - amit féltesz, amit rejtesz, azt adod - és azt fogadod el tőlem is."
SZIA!
Szeretettel köszöntünk Téged körünkben.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat!
Én is örülök Neked!
Szia Cel!
Régóta vívódtam azon,hogy elindulja vagy sem, pont azért amit említettél. Most talán sikerült megértetnem,hogy nem azok a viták visznek előbbre amik támadó jellegűek másokra néze,hanem azok amiről beszélni tudunk és tanulni, tanítani. Lehet ez játékkal, viccelődéssel, de élc nélkül. Lehet játszani úgyis,hogy dalban. Én ezt a történetet átéltem és valóban elcsodálkoztam azon,hogy pár óra alatt mennyi mindent tapasztaltam, és hogy milyen kevés ahhoz,hogy az enber boldog legyen. Kérdés,hogy megtalálja e az utat. Ugy gondolom,hogy aki mar és kötekedik az pont azt nem éli át amire vágyik. A szeretet érzését és a boldogság érzetét.
EGy -egy este amikor hazatérsz, vagy idejössz, megpróbálom megmutatni, vagy elmondani, mi is a szeretet, odafigyelés lényege.
Azt azért előrebocsájtom,nem egyedül éltem át és tanultam sok mindent. Sokat segítettek mások is ebben. Azzal, hogy tanítottak és azzal,hogy igényelték azt amit esetleg én tudok.
Cel!
Te sokat töténetet tudsz és meséltél is. Talán azóta még több született. Igen én tudom,hogy mindazok a történetek,melyekről írtál, vagy írsz, igenis megtörténtek. Számtalan csodában volt részem Nekem is. Hiszen nem mindegy az sem,hogy ki ki a párjához hogyan viszonyul. Erről is lehet beszélgetni. Sok mindenről, de kulturáltan és inteligensen. Ugyanakkor lehet viccelődni és csipkelődni, de nem gunyolódő formában.
Én is erre kérek mindenki,hogy legyen ez a fórum a szívügye, ahová este vagy munkaután, amikor jól esik beszélgetni tudnak egymással és Velem is.
Köszönöm, hogy hozzászóltál és megtiszteltél azzal,hogy idejöttél. Szeretettel köszöntelek és várnak mindíg ha van időd és kedved s jól is érzed Magad.
Sziasztok!
Lualaj! Örülök, hogy újra itt vagy! :)
Szervusz Cel!
Nekem mindkettő szép szerintem. Ezért esett a választásom Rá.
Örülök,hogy elnyerte a tetszésedet.
Szép estét Neked.