Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Nos az a baj, hogy nagyon szerény vagy! Semmi különleges nincs bennem.
Nem az a fontos,hogy ki által ragyogsz, hanem, hogy ragyogsz! És igen jó,hogy itt vagy még akkor is ha hulla vagy. :)
Nem akartam jönni, mert hulla vagyok, de azért csak benéztem egy kicsit.
Miért én vagyok a lelke?
Köszönöm szépen a Kedvességed.
Tudod, örülök, hogy itt lehetek köztetek. Nagyszerű a fórum, mert olyan csodálatos emberek emelik a Fényét, mint amilyen Te, és a többiek vagytok!
Általatok ragyogok!
Sziasztok!Nem látták ma Janeway.t?
Nagyon fontos lenne vele beszélnem....szükségem lenne rá!
Szia! Nos biztos,hogy így volt, de akkor nem én voltam itt, hanem Janeways!
Ő a lelke a fórumnak, de sajnos most még nincs itt. És nem tudom,hogy jön e a mai napon. Most csak mi vagyunk itt akit látsz.
Nem hiszem,hogy tudom pótolni J. kedvességét és fesztelen modorát, de ha gondolod, akkor picit beszélgethetünk. Ha nem erre számítottál azt is megértem. Nekem is hiányzik a társasága.
Tudod Ő olyan,hogy bárhol megjelenik, bárhogyan, mindíg lelket visz mindenbe. Vagy csak én érzem úgy,hogy ahol ott van mindíg kisüt a nap.
Régebben erre nem is figyeltem fel, hogy egyes emberek jelenléte mennyire meg tudja változtatni az ember hangulatát!:)
Köszönöm,hogy idelátogattál.:)
Sziasztok:)
Múlt este jót beszélgettem itt..
Nagyon tetszik. Ritmusos és szép szám!
Táncolni erre is jól lehet!
Köszi!
Kérlek ezt hallgasd meg! Más egy kicsit, de szerintem nagyon szép!
Estefelé már szeretem ezeket is.
Szívesen!
Máris megnézem,mit tettél fel! Én most picit lazítottam, de már itt vagyok és én is zenélgetek majd egy kicsit Veletek.
Egyébként nagyon nagy szeretettel köszöntelek körünkben.
Érezd Magad otthon,légy üdvözölve.
Szia Csöpike!
Örülök, ha így érzed, mert végül is ez a cél. Aki ide betér az kicsit megnyugodjon és feltöltődjön.
Ha története van elmondja, ha csak beszélgetni, vagy zenélni akar azt is lehet.
Ha nem Velem, akkor a többiekkel! Ki mikor ér rá!
Sziasztok!
Nagyon tetszik a fórum. Én még új vagyok itt. Véletlenül került a szemem elé, és nagyon tetszik. Jól eső érzés, hogy ilyen hatalmas szeretet sugárzik át mindenki sorából. Olyan érzésem van, mintha átölelne a szeretet.
Szervusz Encsi!
Szeretettel köszöntelek! Pont most akartam elmenni, gondoltam már nem lesz itt ilyen későn senki sem.
Örülök Neked!
Szervusztok! Szép estét kivánok Mindenkinek!
Örülök,hogy ilyen szépen összejöttetek és beszélgettetek. Jó érzés tudni a fórum szeretetet, nyugalmat és békét áraszt.
Neked Janeway külön köszönöm! Kellemes meglepetés volt számomra, amikor megláttam és őszinte örömöt érezte és valami megfoghatatlan melegséget, amit már nagyon régen nem.
Mielőtt szerényen elutasítanál közlöm,hogy igen Te voltál most a lelke, mert mindíg kell valaki aki összetartja azokat, akik vendégként érkeznek és beszélgetni szeretnének. Könnyebb az indulás, ha van útmutató! Őszintén köszönöm a kedvességedet.
Végigolvastam mindent. Tetszett nagyon! Főleg a bátorság és a kitartás az amire nem számítottam, de nagyon felmelegített. Csak mondom.
Szép Napot kivánok Mindenkinek!
Angyalok vigyázzanak Rátok!
Ez most Neked Mindenért! Lehet akár az is amiről beszéltünk tegnap!
Kérdés ki minek érti! Nekem soha nem gond lépni, nem vagyok annyira makacs és az egómat,ha van is okosabb dolgokra használom, mint arra, hogy fegyver legyen, vagy hogy presztizs kérdés csináljak valamiből.
Ha az Egója boldog Tőle! Legyen! Ez még nem olyan nagy baj. Az életben is ilyen vagyok.
Utálom a haragot, szeretek hamar kibékülni, és cicásan oldom meg a dolgot. Persze komoly dolog esetében, azért én sem engedek egykönnyen, de azt is úgy, hogy átbeszéljük és megrágjuk és ha már a másik fél is eljutott arra,hogy elismeri az igazamat, akkor oldódott meg a kérdés. Nem gorombán és nem tűzön vizen át. Leülni és megbeszélni, rávezetni. Nem a fejéhez vágni a lábast, és kizárni a lakás legmeghittebb részéről.
Na mégmit nem!!!! Az tabu!
Ez egyben inci-finci tanítás volt.
Ha van fül, van szív és van zene akkor ezt most érteni és hallani kell.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Halgasd Domján Edit dalát a szíveddel! Mert megérdemled!
Ha az dönt és nem a szívem és az érzelmek, akkor igazából nem is fontos az akit szeretünk.