Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
A lényege! Eddig egyedül voltam itt, és csak kevés időt töltöttem levelezéssel, inkább arra volt időm ami fontos volt. Viszont itt is vannak kérdések, és kell a tudás. Te rendelkezel a tudással és szívesen is segítesz az embereknek. Simán tudsz pótolni és előbb utóbb megszoknak Téged és akkor nagyobb lesz a bizalom. Ezért írtam, hogy örülök Neked és hogy együtt könnyebb. Legalább is remélem, hogy még előfordulsz itt a fórumon.
Igy már érthető?
A tanácsom! Bármilyen nehézség jön az életedben, soha ne ijedj meg tőle, higgadtan mérlegelj, mert nem mindíg érdemes kockára tenni mindent, csak azért mert félünk valamitől. Élvezd azt,hogy az égiek, elsősorban Isten, ott van Veled és vigyázz Rád. Senki nem bánhat, ha szívedben ott van a hit és a szeretet. A kettő együtt elkisér az igaz útra, oda ahol az vár, amire egész életedben áhítottál. Ha jól értelmeztem azt amit írtál a bukott angyalról, akkor annak is ez a lényege.
Isten kérte, hogy mondjam el ezt Neked. Megtettem.
Értem. Ha Jézus küldött az más. Ezek szerint nem lehet lazítani!
Viszont már megbocsáss, de miért az UTOLSÓ védvonal lennék. Nem akarok kötekedni, de én az első védvonal szoktam lenni.:)
Rendben van, ha muszály, akkor muszály! Nehogy baj legyen miattam. Viszont Te hogyan szeretnéd, egyetértesz Jézus döntésével? Neked megfelel?
Világ életemben erős oldalam volt a rejtvényfejtés..semmi gond.
Igen értem, és örülök, hogy megismerted ezt az érzést. Sok mindenben segíteni fog.
Tiszteletre méltó ez a bizalom, de sajnos így sem lettem okosabb. Látod ez a "népszerűség" átka. Téged sokan ismernek, Te meg csak keveset, így ha ajánl is valaki, nem tudod, hogy ki az! Sebaj, azért köszi.:)
Állok rendelkezésedre, de szerény tudásommal nem biztos, hogy tudok segíteni, egy olyan embernek, aki napi szinten kommunikál az égi hatalmasságokkal:)
Nem tájékoztattak arról, hogy érkezel és miben szükséges a segedelem, de gondolom kisebb gondjuk is nagyobb, mint az informálásom. Megértem:
Ez is igaz, és csodálatos érzés, de a legfontosabb az, hogy a végtelen szeretet hordozója vagy!
Mielőtt kérdeznédE Azért, mert Jézus szívét kaptad meg, az pedig végtelen szeretettel van tele. Jézus Maga a szeretet. Igy Te autómatice érzékeled!:)
Nagyon összetett!!
Valóban inden az Ő akarata szerint történik. Bármi legyen is az. Kérlek fogadd el.
Akkor ugye ebben nem tévedtem. Szívből örülök,hogy elkezdődött! Biztos megérdemelted. Legyen minél több csoda az életedben így karácsony táján. Olyan, amilyet a szíved minden melegével kívánsz. Ennél szebbet és jobbat nem mondhatok.
Ugye, hogy a karácsony mégis tartogat csodákat. Viszont mondanék valamit Neked, ha nem sértelek meg vele. Csupán tanács de érzés, hogy kell. Ismered ezt az érzést igaz?
sziasztok!
szerintetek az angyalok képesek a betegek meggyógyítására, ha már eleve úgy születtek, és valahol ez Jézus akarata is nem?