Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Interjú Istennel
megdöbbentő film, a youtuben fenn van teljes terjedelemben (amég nem törlik). megéri meghnézni.
Nagyon jó és tanulságos.
Nagyon tetszett, köszönöm, hogy feltetted.
Mindenkinek saját karmája van, azt végig kell élni. A karmában vannak utak, melyek a helyes választást mutatják, és van egy másik, ami a rossz irányt mutatja.
Az utat meg kell tenni, de kérdés, hogy itt melyiket választod. Ez a szabadakarat lényege.
Rossz döntés esetén, egy idő után visszatérsz ugyanoda, és kapsz egy lehetőséget a korrigálásra, ha ismét rontasz, akkor többet nem visznek vissza, hanem karmaként véglegesen megkapod az általad választottat. Elkönyvelik, hogy az általuk tervezetthez még nem vagy elég fejlett és döntés képes. Általában idős korára mindenki tudja, hogy hol és mikor rontotta el azt az egyetlen lépést, ami az egész életét megváltoztatta volna. Sok ilyennel találkoztam életem során. Főleg az idős emberek meséltek erről.
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, érdekesnek találtam és a témához kapcsolódik. Megpróbálok utána nézni, talán még rátalálok egy érdekes, kapcsolódó cikkre.
Van egy karma, amit mindenkinek végig kell járni, ez független a szabadakarattól.
Nem tudom, hogy a tudatalattit mennyire tudod befolyásolni, és mennyi az amit hozol magaddal, mint irányító tevékenységet.
Betegségem első egy-két napjában nem történt semmi különös, de a harmadik napon két galamb szállt a teraszomra. Tudtam, éreztem, hogy jelentéssel bír, mert életem során már többször voltam hasonló helyzetben. Azt hittem, hogy a mikor kimegyek a teraszra elrepülnek, de nem így történt. Álltunk egymással szemben és néztük egymást, nem repültek el. Aztán visszavonultam. Persze a családomnak és a barátaimnak meséltem a galambpárról, mindenki azt mondta, hogy küldjem el, mert oda hozzák a többieket és az nem lesz szerencsés számomra. Megijedtem a galamb áradattól, így mikor jött a galambpár elhesegettem őket, viszont órák múlva ismét visszaszálltak. Egy barátom azt javasolta, hogy hagyjam őket, hiszem van hely bőven. Még soha nem volt galambom és Ők pont a szárítóra akartak fészket rakni. Végül úgy döntöttem, hogy készítek nekik egy fészket, amit végül is közösen készítettünk el. Ők mindíg hoztak hozzávalókat és egy csodás fészek alakult ki. Aztán egyik nap észrevettem, hogy a nőstény tojásokon ül. Mamár remekül el vagyunk, a him időnként elszáll. Más galamb nem jött oda, itt biztonságban vannak. Érdekesség, hogy jövök megyek a teraszon, teregetek, néha csörömpölök, de nem szállnak el, csak nézegetnek. Aranyosak.
Tudom, hogy a galamb égi jel, hiszen mindíg is az volt, megjelenése mindíg jelentőséggel bírt.
Úgy gondolom ez a történet ide illik, mert érdekes és misztikus egyszerre. Néha elgondolkodom azon, hogy kik lehetnek a galambok, és ki küldte hozzám:))))