Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Angyalok csókja recept

Angyalok csókja recept

Az Angyalok csókja hozzávalói:
olaj a sütéshez
6 dkg cukor
6 dkg liszt
20 dkg darált dió
3 db tojás
4 evőkanál tejszín
1 csipet só


Az Angyalok csókja elkészítési módja:
A finomra darált diót a liszttel, a tejszínnel, csipetnyi sóval, a cukorral és a tojással összekeverjük, majd 20 percig állni hagyjuk. A diós masszából kiskanállal galuskákat szaggatunk és felforrósított olajban körös-körül aranysárgára sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az angyalok csókja elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook