Amikor apukának minden fontosabb mint a családja (beszélgetés)
Egyetértek, a gyerek sok mindenhez erőt ad. :)) Velük, értük érdemes élni, túlélni. :))
jó sétát.
pont így vagyok vele én is..reménykedek...na mennem kell elviszem sétálni a lányt..de még jövök
sziasztok...ja erőm csak a kislányom miatt van aki egy hihetetlen jó baba..
Naggggggyon gáz....
Szerintem várd meg, míg jön a fehér lovon a herceg, mert Ő bizony nem az...
Ilyen viselkedésre NINCS MENTSÉG!!!
Idő kell, meg nem tud vele mit kezdeni?????????????? Micsoda baromságok ezek???
Köpném szembe ha ilyen lenne a férjem vagy a párom!!!
És szép könnyen el is ment...én nem adnék még egy esélyt, kétlem, hogy később más lenne.
Köszi, egyenlőre elég jól.
És az a furcsa az egészben, hogy a kisfiam is.
Mivel nem alakult ki a szoros kapcsolat, nincs ami "hiányozzon".
Ez így furcsán hangzik, de a férfiaknak arra kellene rájönni talán, hogy attól hogy kicsi, még érző emberke, és érti-érzi ki az aki törődik, foglalkozik vele. Ha az "érettségre" hivatkozva nem foglalkoznak velük, akkor egy idő után talán már késő lesz. :(
Ja, és nálunk este apuka tutujgatja a pici fiát, amíg én könyvelem a cégeket.
Van ilyen apuka is!!!
Akkor most legalább rengeteg ideje lesz, hogy átgondolja a dolgokat! ;-)
Innen nézve is jó döntés volt! :-)
szia:-)
és hogy bírod?
Szerintem a gyerekvállalás felelősség. Előre senki nem hinné, hogy mekkora.
Egy kapcsolatban mindkét féltől nagy türelem kell.
- Mi nők hajlamosak vagyunk depire. Hisztizünk, mert egész nap a gyerek diktál és megváltozik az életünk. Általában a négy fal a társaságunk. Ezt tényleg nehéz feldolgozni.
- A pasik meg nem arra vágynak, hogy hazaérve egy sárkány várja őket. Ők egész nap emberek közt vannak és az otthon nyugalmára várnak.
Aztán egy-két vita és inkább húznak el otthonról a haverokkal. Na ez az igazi megoldás!!!
És jön az "úgy kezdődött, hogy te...", de ekkor már a kapcsolat a szikla szélére jutott.
Néha én is elgondolkodom, én vagyok hisztis aznap vagy Apafej bunkó és figyelmetlen. Aztán rájövök, a kettő együtt. Egy kapcsolat kialakulásához és megromlásához is sokszor két ember kell.
Persze, ez csak az én véleményem.
Nálunk például 7 hónapos a fiam és mellette itthon könyvelek. A házimunkát megosztjuk. Néha én engedek, néha Ő, néha egyikünk sem...De a viták után mindig kibékülünk és soha nem alszunk el úgy, hogy ne békülnénk ki.
Felajánlottam már neki.
16 hós fiam még mindig napi 4 alkalommal szopizik, így nem igazán megy a dolog. Viszont ha itthon maradnak kettesben, akkor a gyerek általában végig alszik. Ha mégsem, bekapcsolja neki az egyik zene tv-t, ő meg leül netezni. Mondtam már neki, hogy így én is jobban bírnám! :D
Ezt tényleg így is gondolod?
Miért lenne ez így helyes???
Azért mert anyuci otthon van a kisgyerekkel akkor neki nem jár x óra kikapcsolódás, Mert úgyis otthon van és "nem csinál semmit"??
Ezért mondom,hogy pasija válogatja.Mi a pénzt is együtt osztottuk,bár az én GYED-em jobb volt,mint a fizuja,de ez nem volt téma.
Ami közös,hogy a gyerekkel sokan tényleg nem tudnak mit kezdeni és valljuk be!Nem is érdekli őket annyira,amíg át nem törik a "fal".A férfi más mint a nő,ilyen egyszerű.Nekünk ösztön,nekik tanulni kell és még ez neveltetés kérdése is.
További ajánlott fórumok:
- Kihagyott egy jó numerát, mert fontosabb neki a barátságunk...
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Macska lelki világa fontosabb a gyereknél?
- Utált már titeket a párotok családja minden ok nélkül?
- Férjem családjának minden nap kell az unokájukat látni, ez normális?
- Majdnem minden ismerősöm fontosabb nekem mint én nekik...