Ami egy férfinak a legjobban fáj (beszélgetés)
Ezek után már nem mindegy mit gondol rólad??
Ennyi piszokság után még a gondolataimból is száműzném!
tizenkilenc éves koromban utánam is repült a sörösüveg egy bulin, szakítás után. :)
de azóta jobban megválogatom, h kivel állok szóba. :)
Kedves ember...
Minek is voltál vele? Vagy inkább: Mit is vártál?
Amúgy meg,ha ilyen tirpák,lehet,hogy simán lepereg,amit mondtál,és téged tart frigidnek,mert neked nem volt jó!
Ezen nem agyalnék! Nem mindegy,mit gondol?!
akkor mi a baj?
két évig tűrtél neki.
gratula!
most beszóltál.
jól tetted.
The End
az esküvő után még nála mentem de reggel csak rosszabb lett kötekedett meg hogy igen kinyilt a csipám meg bla bla , erre elkezdtem zokokni és nekiláott ordíítani torka szakadtábol hogy mit bőgök.
ezt egy 28 éves kereskedelmi üzletkötő aki még csak nem is volt ittas.
ahogy ezeket leírtam egy alkoholista jutbna az ember eszébe de ő nem az
Alakul a sztori.
Na ilyenkor van az, hogy le kell lépni úrinő módjára, és másnap, amikor már mindenki józan, higgadtan megejteni a szakítást.
ja nem félreértettétek , ő akkor beszélt velem durván mikor együtt voltunk , pl most esküvőn elkezdett ordibálni hogy a f*asz ki van velem .menek a picsába, de miért :
mert már csak az ő társasága táncolt a menyaszony ult a sarokba és várta hogy menjünk hazafelé , szerintem már a sarokba aludt is, és én vagy háromszor megkértem kedves ex páromat hogy hívja ki a taxit mert már zavarunk , na ezéret kaptam lassú lközbe egy olyan letolást amire még a dj is levette a fülesét
Most a vég egy-egy motzsáját megismerhettük, csak az a baj, hogy időrendben kéne látnunk a történéseket, így nehéz megítélni.
Egy biztos, nektek már nincs helyetek egymás életében.
akkor megérdemli!!!!
kissé közönséges jelenet lehetett.
de a többiek biztos jól szórakoztak.
:):)
Akkor véleményezem... :-)
Szóval a srácnak lehetett gyerekszobája, mert ha nem így lett volna, akkor hasonló stílusban még a fejedhez vághatott volna hasonlóan alpári megjegyzést az orális technikádat illetően.
Mindegy.
Minden fórum meg kérdés előbb vagy utóbb, de inkább előbb, véleményezésbe megy át.
Még mindig bocsánatot lehet kérni ;)
Bár valószínűleg mostmár mindig ott fog motoszkál mi a fejébe, hogy mi van ha...
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Kire haragszol most a legjobban?