Álterhesség (beszélgetés)
Sziasztok! Én nagy gondban vagyok,mert megjött,de a cicim viszont nött és híztam is 2kg-ot meg a tejmirigyeim is kezdenek jobban látszani.Feszesebb a cicim a szokásosnál,de a terhességi teszt negativ. Nem értem ez most mi lehet. A hormonok játszanak velem? Járt már valaki hasonló cipőben? Kérlek írjatok. Köszi: Era
Mar ertem mire gondolsz. Inditott valaki valoszinuleg ujra egy ilyen temat, allterheseg cimmel, es egyszer csak a hozzaszolasomat bemasolva talaltam ide. Errol irtunk.
Most mar igen, kijavitottak. De en nem is problemaztam rajta.
Helyesen van írva a cím: Álterhesség.
:) hezitaltam egyre gondolunk-e, de en is allandoan felre verem a billentyuket, nekem meg ekezeteim sincsenek, egy szavam sem lehet senki helyesirasara.
Jesszusom, én nem is értettem elsőre (másodikra) a kérdést:(
Álterhesség, nem áll terhesség!
Ha egy no nagyon vagyik gyerek utan, vagy az ellenkezoje, fel a teherbe esestol, elofordulhat, hogy bekepzeli maganak a terhesseget. Teste valos tuneteket produkal, amikbol le is szuri a kovetkezteteseit, hogy valoban gyereket var. Hasonlo allapot a hipochondriahoz.
miért van áll terhesség mit tartalmaz
Nekem tavaly szeptemberben volt, hogy 50 napra jött meg. Előtte rosszul voltam, inkább nagyon erős premenstruációs sy volt, hányás, rosszullét, fejfájás, hasfájás, meg minden. Már kezdtünk örülni, de a teszt negatív lett. Az akkori dokim meg azt mondta, hogy PCO. Azóta kiderült egészségesek vagyunk, de a baba már kétéve várat magára.
Nyiti: mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a baba, egy hónap az még semmi, ne aggódj, élvezd az életet és a szexet:-)
Zsófi
hát tavaly májusba volt a lagzink azóta nem védekezünk.de igazából most egy hónapja vagyunk a dolgon.sajnos a férjem katona és elég sokat volt távol jelenleg most is és hát az aktív próbálkozás igy nem müködött.
bocsi,hogy csak most válaszolok,de nem voltam gép közelében.köszi az együttérző szavakat.tudod én már nagyon vágyom arra a kisbabára.
Szia Nyiti!
Ne szomorkodj, nem vagy egyedül, még nekünk sincs babánk. De előbb-utóbb mi is boldog kismamák leszünk :-)
Majd szorítok!
Ne akard görcsösen és összejön!
Remélem a közeljövőben nálunk is lesz 2.
Igen ez így szokot lenni.Hát remélem azért nekünk is hamar összejön.
Mi nem terveztük a babát még.
Védekeztünk és összejött. :))
A növerem volt x evvel ezelött alterhes.Nekem mindig gyanus volt,hiszen mar nem eppen a legfiatalabbak köze tartozott,joval tul volt a negyvenen.Hatarozottan nött a hasa,melle,kivanos volt.Aztan a felidötöl mozgast tapasztalt.A furcsa csak az volt hogy orvoshoz nem akart menni.Hiaba mondtuk neki hogy muszaly mennie,azt mondta nem bizik az orvosokban,ugyis azt mondanak neki hogy mar idös a gyerekszüleshez es elvennek töle.Mar nevet is valasztott neki...Aztan,(szerinte)beverzett es (szerinte)elveszitette,azt ami nem is letezett.Aztan alkoholba ölte banatat evekig.Nagyon szeretett volna egy gyereket szülni a nala 14 evvel fiatalabb ferjenek.
még csak 1 hónapja próbálkozunk.nektek egyből összejött a kisbaba?
hát ez rám nézve szomorú mert ugy látszik csak nekem nincs még bébim.hát akkor téged is irigyellek,és meg is értelek
Nekem már van egy lányom, nemrég múlt el 15 hónapos.
Szeretnék a közeljövőben még egy babát, csak először biztos hátteret akarunk a babáknak.
Ti mióta próbálkoztok a bébivel?
ti is próbálkoztók a bébivel?
Köszönöm:) Ja és én is az woltam! ;-) Mindenkinek eredményes baba-gyártást kíwánok!:) Csak ne akarjátok görcsösen ;-) Apáwal alig woltam együtt,már le is mondtam a babáról,mondwán heti 1-2sextől tuti nem fogok terhes lenni,hát aztán mégis :) puszi mindenkinek!
Én is irigylem Zojcit. :))
gratulálok és egy picit irigyellek
A pocakomban,egyenlőre :)))
de elég érdekes,hogy mire nem képes az emberi szervezet.......