Aloe First tapasztalatok (beszélgetés)
Teljesen steril.Nekem rengeteg mindenre jó.És az égési sebre is jó volt,és szépen begyógyult tőle.
Meg a többi temék is nagyon-nagyon jó!Ezt tapasztalatból mondom!
Azért nyílt sebbe ne fújjátok, aloe+gyógynövények ide vagy oda, egy kisgyerek térdén hatalmas, fekélyes fertőzéseket okozott (bizonyítottan a First). Torokgyulladásra csak akkor használ, ha a legelején csíped el, "szögesalmára" már nem jó (saját és környezetemben élő vagy 10-12 ember tapasztalata szerint).
Amire nekünk nagyon bejött, és emiatt szerintem minden háztartásban lennie kell, az a VÉRZÉSCSILLAPÍTÁS (abban tényleg varázsszer, ráfújsz néhányszor és egyszerűen megállítja a vérzést) és az ÉGÉS (nyári napozós vagy tűzhelyes-vasalós stb.), és egyszer egy fog mellett akut ínygyulladásra (előző este beleállt egy csontdarabka) is nagyon jót tett. Azt is mondták, hogy jó piros babapopsira is. Egyszer berottyantott a kocsiban, így vagy egy órát utazott kakis pelusban. Igazából alig volt piros a gyerekem popsija, de gondoltam, most kipróbálom. Amikor ráfújtam, sikított a fájdalomtól, és emelgette a kis popsiját és nagyon-nagyon sokáig sírt még. Muszáj volt újra kibontani a pelusát, és elborzadva láttam, hogy alig 5-10 perc alatt lángvörösre belobbant a bőre.
Én meg csupa bűntudat voltam, amiért elhittem a First-ről, hogy mindenre jó! :-(
TUDJÁTOK, MINDENRE JÓ VARÁZS-SZEREK CSAK A MESÉBEN LÉTEZNEK! (Sajnos az Örök Élet Termékeket forgalmazó cég munkatársaiba belefanatizálják, hogy az aloés termékeik tényleg csodaszerek... pedig nem azok.)
Persze ettől még néhány dologra lehetnek nagyon jók! ;-)
Megnéztétek az OGYI engedélyét,mielőtt nyálkahártyára és nyílt sebbe spricceltétek?
Steril dologról van szó?
Szia!
Szembetegségekhez ott van az aloe activator, az is nagyon jó, azt próbáltad már?
Egy időben volt direkt állatgyógyászati first, nem tudod az létezik még, mert mi is a "simát" használjuk a lovunknak!
És még valami ami soha nem hiányozhat a táskámból, az aloe lips!
Zizi74 teljesen jól felsorolta a dolgokat. Gyakorlatilag a szembefújáson kívül gyakorlatialg mindenhová alkalmazható. Röviden: a gyors elsősegély. 8)))
Én személy szerint kutyusom száján lévő daganatot tartom vele karban, hogy ne fertőződjön, ne gyulladjon be és ne vérezzen. Emellett bármi egyéb közbejön, akkor már spriccelem is.
Mellesleg nagyon jól lehet alkalmazni a kozmetikában is, ezzel kapcsolatban is van elég sok tapasztalatom. Ha érdekel valakit részletesebben, tudok mesélni róla, sőt... 8)
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Használtál aloe verát? Milyen tapasztalataid vannak?
- Ismeri, vagy hasznalja valaki az Aloe Vera First termeket? Terhesen is szabad?
- Az Aloe Vera First spray fújható szájba, vagy nem?
- Forever termék: Aloe First pumpás. Ki mire használja?
- Hajnövesztés Aloe first-el?!