Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás töltött karaj recept

Almás töltött karaj recept

Az Almás töltött karaj hozzávalói:
80 dkg kicsontozott karaj
7 szelet sajt
1 alma
5 dkg vaj
2 dl tejföl
5 dkg parmezán sajt
grillfűszer
fokhagymasó
gyömbérpor


Az Almás töltött karaj elkészítési módja:
A karajt úgy vágjuk be, hogy majd nyolc szelet legyen belőle de egyenlőre a hús egyben maradjon.Az almát 7 szeletbe vágjuk(magházat eltávolítjuk).A karaj minden vágatába1-1 alma és sajtszeletet dugunk a húst kívűlről grillfűszerrel fokhagymasóval,gyömbérrel bedörzsöljük.A vajjal akkora alufóliadarabot kenünk ki,hogy a karajt becsomagolhassuk,majd tepsire fektetve forró sütőben megsütjük.Ha megsült tűzálló tálra fektetjük,a fóliában lévő levet a tejföllel és a reszelt sajttal simára keverjük és a husira öntjük.A sütőbe visszatolva szép pirosra sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook