Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás rakottas recept

Almás rakottas recept

Elkészítési idő 25 perc

Az Almás rakottas hozzávalói:
4 db alma,
4 vőkanál porcukor,
4 evőkanál tejföl vagy natur joghurt,
1 citrom leve.


Az Almás rakottas elkészítési módja:
Az almákat megmossuk, kiszúrjuk a magházat, 1 centis körszeletekre vágjuk, majd üvegtálra rakosgatjuk. Leöntjük a porcukorral, citromlével elkevert tejföllel, és addig sütjük, amig a teteje színt kap. Szórhatunk rá diót, vagy mandulát is.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás rakottas elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook