Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás lepény 2. recept

Almás lepény 2. recept

Az Almás lepény 2. hozzávalói:
30 dkg cukor
3 tojás
fél sütőpor
30 dkg reszelt alma
30 dkg liszt
durvára vágott dió


Az Almás lepény 2. elkészítési módja:
A cukrot,tojást és a sütőport jól kikeverjük.Beletesszük a reszelt almát és a lisztet.Tepsibe öntjük,a tetejére rátesszük a durvára vágott diót. Úgy sütjük,mint a piskótát.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás lepény 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook