Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Almás-fahéjas zabkása recept

Almás-fahéjas zabkása recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Almás-fahéjas zabkása hozzávalói:
1.5dl 1.5% tej
3.5dkg zabpehely
édesitőszer izlés szerint
tengeri só
1 alma
fahéj izlés szerint


Az Almás-fahéjas zabkása elkészítési módja:
A zabpelyhet a tejben megfőzöd izlés szerint sóval és édesitővel.Ha kész belekevered az almát és a fahéjat.

Nagyon finom, én főled reggelire szoktam enni.Lehet késziteni körtével, meggyel vagy bármilyen olyan gyümölccsel amit szeretsz.A gyümit belekeverheted a zabkásába amikor még forró ilyenkor a gyümi kicsit megpárolodik,de hidegen is akár reszelve,akár darabolva.


Kategória: Reform ételek receptjei


Az almás-fahéjas zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook